"Я лікуюсь музикою. Вона допомагає мені хоч на час "злетіти", — тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA розказала, як музика рятує її від розпачу

Голос країни
Тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA розказала, що рятує її від розпачу
Instagram/ nadyadorofeeva

DOROFEEVA розповіла, як допомагає собі долати спустошення та розпач.

Поділитися:

Тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA у своєму Instagram поділилась, як рятується від важких емоцій та відчуття спустошеності і розпачу.

"Не встигаю оговтатись серед усіх новин. Серце розривається від жорстокості ворога. Відчуття спустошеності і розпачу. Друзі, давайте триматися разом", — написала DOROFEEVA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: #ТакЗвучитьНайспівочішаНаціяСвіту: учасники 12 сезону "Голосу країни" долучились до флешмобу проєкту (відео)

Надя Дорофєєва розповіла, що особисто їй допомагає триматися у важкі моменти:

"Я лікуюсь музикою. Вона допомагає мені хоч на час «злетіти». Думаю творчість всім в змозі хоч трохи допомогти. Фільм, малювання, вірші, танці. Допомагайте самі собі, окрім нас це ніхто не зробить".

Нагадаємо, вже 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться повернення наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. У продовженні сезону оголошена благодійна мета – переглядаючи випуски, глядачі зможуть допомогти нашим захисникам боротись із ворогом. Подивитись «Голос країни» на каналі ТЕТ можна буде безкоштовно на Київстар ТБ з будь-якого пристрою.

Новини по темі