Як вагітність вплинула на характер Джамали: Зізнання учасників Голосу країни

Голос країни

Підопічні Джамали розповіли, як їм насправді працюється зі співачкою.

Поділитися:

Учора глядачі 1+1 побачили перший випуск «вокальних боїв» проекту Голос країни-8. Недільного вечора зірковий тренер Джамала зупинила свій вибір на чотирьох – козаку Сіромасі, Олексію Левковичу, Арсену Вітрецькому та Ксенії Брідж.

Дехто вважає, що у новому сезоні шоу Джамала стала менш критичною. Та й сама зірка раніше зізнавалася нам, що переглянула свою тренерську поведінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала стала «Жінкою України 2018»

«Я була дуже максималістична. Іноді навіть не хотіла бачити потенціал, адже мені було потрібно все й одразу. Такий досвід був для мене першим і тому я не розуміла, що, так, людина приїхала на прослуховування, чекає, хвилюється, можливо, не добре себе почуває і таке інше. Такі моменти потрібно враховувати. А ще цього сезону шукатиму щирість, справжність, і звісно, голос, адже без нього немає співу, справжньої пісні», – пояснила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала презентувала саундтрек до українського мультфільму (відео)

Та чи відчули поблажливість Джамали її підопідопічні? Про це 1plus1.ua розпитав в учасників її команди, яких побачимо під час наступного етапу шоу – у «нокаутах».  

Так, співак Арсен Вітрецький непокоївся, що вагітність вплине на характер Джамали, і що наставниця стане ще жорсткішою:

«Спершу я думав, що Джамала буде більш сувора. Тим паче, що у попередньому сезоні вона була дуже вимогливим тренером. Думав, що вагітність повпливає ще більше, і що Джамала буде ще сильніше на нас тиснути. Але все склалося з точністю навпаки. Джамала – хороший педагог, хороший тренер».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 образів вагітної Джамали, від яких не можна відвести очей

Арсен вірить у те, що успішно пройде наступні етапи шоу та здійснить свою мрію – виконає у фіналі власну пісню.

«Я прийшов сюди з душею, щоб донести посил – повернімо справжню музику назад. Чуттєву музику, яка спонукає радіти, плакати, яка йде з душі», – поділився Вітрецький.

Також втішений співпрацею з Джамалою учасник Голосу країни-8 Олексій Левкович:

«Джамала дає багато оригінальних, корисних порад щодо вокалу та того, що має відбуватися всередині вокаліста, коли він співає. Вона вимоглива, але не занадто».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала показала своє весілля у новому романтичному кліпі

Не приховує захвату від свого тренера і співака Ксенія Брідж.

«Я прихильниця Джамали. Ловлю кожне її слово. А щодо її вагітності – думаю, це прекрасно. Тільки уявіть, що відчуває її малюк, перебуваючи на Голосі! Моїй дитині один рік, і я також працювала з першого до останнього дня своєї вагітності».

Кого обере Джамала у другому випуску «вокальних боїв», дивіться наступної неділі о 21.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала показала чималий животик на світлинах із чоловіком

Новини по темі