Хто з учасників Голосу країни-8 подолав перші «бої»

Голос країни

Хто з вокалістів позмагається у «нокаутах».

Поділитися:

КОМАНДА ТІНИ

Альона Карась

25-річна Альона співає у музичному гурті вже 6 років і хоче відкритися на Голосі країни як сольна виконавиця. Зараз у житті Олени переломний момент. Адже коханий, який зробив їй пропозицію, залишився в Німеччині, а вона віддала перевагу улюбленій справі.

На «сліпих», виконавши пісню Танець пінгвіна, вона розвернула до себе всі тренерські крісла. А на «боях» перемогла цілий квартет – Акорд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймовірні виступи на Голосі країни-8, що розвернули всі крісла

Василь Демчук

Хлопець мріє стати українським Джастіном Бібером. Заробляє на життя, працюючи в ресторані. Свого часу брав участь у Голосі. Діти. А тепер хоче знову досягнути успіху, адже понад усе любить бути у центрі уваги. На «сліпих прослуховуваннях» він виконав пісню All of me John Legend. А після подолання «боїв» він готовий перемагати далі.

Мері Надемо

Ще на «сліпих» Мері захопила Тіну Кароль виконанням пісні Hello співачки Adele. Дівчина не підвела свого тренера і під час «батлів».

Нагадаємо, що батько Мері родом з Ефіопії, мама – українка. Дівчині довелося пережити дуже непрості часи. Тепер вона готова боротися за краще життя та мріє стати відомою співачкою.

Nude Voices

Один з учасників тріо – син Таїсії Повалій Денис. Він працює саунд-продюсером та вирішив створити експериментальний гурт. Денис, Катя та Артем прийшли на проект, щоб побороти комплекси та відкрити свої голоси країні. На «сліпих» тріо виконали пісню Running, а на «боях» вразили виконанням музичного міксу, створеного зі світових хітів.

КОМАНДА ПОТАПА

Зіанджа

Повернутися на сцену після 10-річної перерви зовсім непросто. Зіанджа, а колись Борис Апрель, під час цієї перерви встигла отримати кілька вищих освіт та попрацювати в Азії та США. Вона не може жити без музики, тому вирішила взяти участь у Голосі Країни. У співачки вийшло розвернути до себе усі чотири крісла. На «сліпих» вона виконала пісню Beyonce - Smashed into you. А на «боях» вийшла на музичний ринг із харизматичним Олексієм Бакланом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіанджа: «Я хочу стати голосом для людей, яких ніхто не чує»

Микола Серезітінов

Микола за професією – дизайнер, який займається власним виробництвом сумок та рюкзаків. У юнацькі роки мав власний гурт, але після багатьох невдач так і не зміг пробитися до шоу-бізнесу. Нещодавно, після 10-річної перерви, взяв до рук гітару – і «музика з нього полилася».

Віолетта Литвиненко

Тепер це наймолодша учасниця команди Потапа. Віолетта навчається в естрадно-цирковій академії та є солісткою гурту Saha. Попри те, що хлопці-прихильники її часто обдаровують увагою, вона ще жодного разу не закохувалась. Декілька років тому Віолетта брала участь у Голосі. Діти у складі команді Наталії Могилевської, однак вилетіла на «батлах». На «сліпих» дівчина виконала українську народну пісню Журавлі та розвернула до себе всі червоні крісла.

Роман П’ясецький

Роман мріяв працювати із Потапом і, на щастя, потрапив саме у його команду. Зараз хлопець живе та навчається у Києві. На Голосі країни співак прагне реалізувати свої можливості та показати усім, що має співочий талант. 

 

КОМАНДА ДЖАМАЛИ

Арсен Вітрецький

На шоу Голос Країни Арсена з Івано-Франківська привела мрія. Він вирішив довести собі та своїй сім'ї, що може стати успішним музикантом. Адже батько хлопця, успішний стоматолог, наполіг, щоб Арсен теж займався стоматологією. Та душа хлопця лежить до музики. Його проникливе виконання пісні переможця Єврабачення-2017 Salvador Sobral допомогло хлопцеві пройти «сліпі». Зрештою, і на «боях» Джамала зупинила свій вибір на Арсенові.

Олексій Левкович

Олексій працює баристою у вуличній кав’ярні, однак мріє присвятити життя музиці. На Голосі він хоче познайомитися з музикантами та створити власний гурт. Виступивши на «сліпих» із піснею Kwabs Walk, Олексій потрапив до команди Джамали, і під час «батлів» виправдав очікування свого тренера.

Козак Сіромаха

Цей козак Сіромаха закінчив академію козацтва і «довів право носити чуба». Олександр викладає козацькі види бойових мистецтв, а також працює у театрі «Люті козаки», де виконує трюки на конях та бойовий гопак. На «сліпих» він розвернув до себе усі крісла, виконавши народну пісню Засвіт встали козаченьки, а на вокальному рингу – пісню Країна мрій гурту ВВ.

Ксенія Брідж

Із дитинства Ксенія звикла бути лідером у всьому. Свого часу перемогла в конкурсі Дніпро Voice. Однак під відео її виступу на YouTube з’явилися образливі коментарі. Ксенія прийшла на Голос країни, аби довести усім, що має гарний голос. І цей наразі вдається!

КОМАНДА БАБКІНА

Дмитро Самко

Дмитро прийшов на шоу Голос Країни, аби підкорити музичну сцену. Хлопець обрав для сліпих прослуховувань пісню «Перечекати» Тіни Кароль. Його проникливе виконання зачепило тренерів. Вони всі повернулися до виконавця, та Дмитро обрав команду Сергія Бабкіна. Хлопець працює монтувальником декорацій у театрі, хоча завжди сам мріяв виступати на театральній сцені. На «батлах» його виступ був одним із найемоційніших.

Олена Луценко

20-річна Олена з Білої церкви прийшла на Голос Країни, щоб прославити свою співочу родину та довести, що українці - талановита нація. Уся сім'я дівчини співає, хоча музичної освіти немає ні у кого. Неймовірний голос співачки змусив розвернутися усіх тренерів під час «сліпих». А на «боях» вона вразила виконанням пісні LP - When We're High.

Марія Хурсенко

Марія – донька відомого співака та композитора В’ячеслава Хурсенка. Прийшла на проект для того, щоб продовжити шлях свого тата і подарувати нове життя його пісням. На сцені шоу Марія чуттєво виконала пісню батька «На острові чекання», а під час «боїв» впоралася зі складною піснею гурту The Hardkiss.

Анастасія Мацуцька

Дует Анастасії Мацуцької та Давида Стеблюка був дуже злагодженим та чуттєвим. Сергію Бабкіну було вкрай важко зробити вибір – і зрештою далі у шоу він пішов із Настею.

Мама Мацуцької сама виховує шістьох дітей. Аби допомогти своїй сім’ї та досягти кращого життя, дівчина прийшла на шоу Голос країни. Настя вірить, що цей проект дасть їй поштовх, який допоможе здійснити мрію.  

Який вигляд наразі мають команди тренерів Голосу країни, дивіться за посиланням.

Новини по темі