Андрій Рибарчук розповів, про що мріє після завершення Голосу країни

Голос країни

Суперфіналіст Голосу країни поділився творчими планами на майбутнє.

Поділитися:

У неділю глядачі 1+1 побачили півфінал наймаштабнішого вокального шоу Голос країни, у якому зіркові тренери Тіна Кароль, Потап, Джамала та Сергій Бабкін визначилися із четвіркою суперфіналістів, які продовжать боротьбу за перемогу у шоу. В ексклюзивному інтерв’ю для 1plus1.ua підопічний Тіни Кароль Андрій Рибарчук розповів, як готувався до виступу, які має плани на майбутнє та кого вважає своїм головним конкурентом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер прокоментувала конкуренцію з Андрієм Рибарчуком

Я неймовірно щасливий, що потрапив до фіналу. Я не очікував, що все станеться саме так. Пісня була складною, в нас було мало часу на підготовку, але я доклав максимум зусиль, щоденно тренуючись, для того щоб показати результат. 

Андрій вважає головною метою показувати, що треба жити своєю улюбленою справою:

«Я був фінансистом, працював в банку, а тепер я у фіналі наймасштабнішого співочого шоу країни. Це емоції, які неможливо передати словами. Я неймовірно вдячний усім глядачам, які підтримали мене».

Андрій Рибарчук зауважив, що репетиції з Тіною Кароль проходили відповідально та наполегливо. Вокалісти працювали від ранку до пізньої ночі. 

У нас не було часу на відпочинок чи переживання. Мені здається, нам все вдалось - і мені, і Міші Сосунову. В Міші неймовірно красивий номер, і я задоволений своїм. Команда Тіни Кароль виступила на дуже високому рівні. 

Андрій також зізнався, що не має конкурентів і живе тільки одним - повністю віддаватися глядачам на сцені. 

В мене немає конкурентів, я просто співаю для людей. Я повністю віддаюсь на сцені, і тільки глядач може щось вирішувати. 

Після завершення Голосу країни Андрій Рибарчук, не зважаючи на перемогу чи поразку, хоче продовжити займатися музикою: 

«Я хочу і буду співати. Мене влаштує будь-який маленький паб чи бар. Я просто візьму свою гітару і буду співати. Я б із задоволенням поїхав у кожне місто України і співав там, де мене хочуть почути. Це було б дивовижно!» 

Крім того, суперфіналіст поділився цікавими фактами зі свого життя: 

1. У дитинстві я мріяв стати фінансистом. 

2. Я займався музикою протягом всього життя, але ніколи професійно. Музичної освіти не маю, з викладачем ніколи не займався. 

3. Улюблений серіал - «Доктор Хаус». 

4. Улюблена страва - картопля з м’ясом. 

5. Окрім музики обожнюю футбол. Вболіваю за «Реал Мадрид». 

6. Маю домашнього улюбленця - кицю Сіму. Вона зараз у Чернівцях. 

7. Люблю подорожувати. Нещодавно був у турі по Європі. 

8. Я щиро вірю у кохання. У мене є кохана дівчина. 

9. Пишаюсь, що сьогодні можу дати приклад іншим людям. Ніколи не опускайте рук, адже завжди є шанс йти вперед і перемагати.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала не розлучається з сином навіть на репетиціях Голосу країни (фото)

Новини по темі