Анна Трінчер прокоментувала конкуренцію з Андрієм Рибарчуком

Голос країни

Суперфіналістка Голосу країни-8 поділилася цікавими фактами з життя.

Поділитися:

У неділю глядачі 1+1 побачили півфінал 8 сезону наймасштабнішого вокального проекту , у якому зіркові тренери Потап, Тіна Кароль, Джамала та Сергій Бабкін обрали четвірку суперфіналістів. В ексклюзивному інтерв’ю для 1plus1.ua підопічна Джамали, зірка серіалу Школа Анна Трінчер розповіла, які емоції переживала під час виступу, кого вважає своїм головним конкурентом, та чим дивуватиме другий сезон серіалу Школа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер прокоментувала стосунки з «однокласником» по Школі

Анна зізналася, що на шляху до суперфіналу пережила чимало труднощів:

«Часто у житті в мене щось не виходило. Мене спіткали невдачі у різних пісенних конкурсах, я не пройшла у нокаутах Голосу. Діти. Я не розуміла, чому так стається, адже я так старалась! І тільки зараз я зрозуміла, що моя доля вже давно була написаною, і Бог завжди правильно мене направляв. Він краще знає, куди мені рухатись, і що у мене вийде». 

Ще декілька місяців тому Анна Трінчер не могла повірити, що стане суперфіналісткою Голосу країни. 8 років тому дівчина прийшла на перший сезон Голосу. 

Коли на сцену виходила співачка, я уявляла себе на її місці, і що ці всі оплески - для мене. Але успіх до мене прийшов тільки зараз, вже у 16 років. Я вдячна неймовірній кількості людей, які за мене голосували, віддавали свою любов та підтримку. Саме дякуючи їм, вірі, моїй мамі та вчителю я - в суперфіналі.

У півфіналі Голосу країни Анна Трінчер заспівала пісню «Не питай мене» і розповіла. що під час виступу відчувала на собі велику відповідальність.

Думаю, що могла б виступити краше. Але я розумію, що у мене ніколи не буде можливості щось змінити - або я виходжу і досягаю цілі, або йду, бо нічого не вийшло. 

Своїм найбільшим конкурентом на співочому шоу Анна вважає підопічного Тіни Кароль Андрія Рибарчука: 

«Уся жіноча половина країни - його. Я думаю, за секс-символа глядачки Голосу будуть активно голосувати. Він всього навчився самостійно, він загадковий і цим багатьох приваблює. У нього надзвичайно сильні вокальні дані, і це його дар з неба. Єдине, що хочу сказати на свій захист - між нами велика різниця у віці, 10 років. Це теж для нього плюс, він більш досвідчений». 

Анна Трінчер прокоментувала свої плани на майбутнє і розповіла, що мріє вступити до університету і навчатися музиці. 

Мрію випускати свої пісні та кліпи, давати гастролі в різних країнах, збирати концерти. Для мене дуже важливо, аби моя аудиторія залишалася зі мною. Щодня люди надсилають мені відео, як вони співають і танцюють під мої пісні. І це чудово! Що ще потрібно артисту? Тільки визнання глядачів. 

Анна також поділилася із шанувальниками цікавими фактами зі свого життя, розповіла про своє хобі, улюблену книгу та найбільшу гордість. 

1. У дитинстві я мріяла стати хірургом. 

2. Займаюсь музикою з 9 років. 

3. Улюблений фільм - «Дитина темряви». 

4. Улюблена пісня - Beyonce - One plus One, а також обожнюю всі пісні Джамали. 

5. Улюблена книга - Ден Браун «Ілюзія обману».

6. Улюблена страва - карпаччо, фуа-гра та суші. Головне, аби приготовані мамою. 

7. Окрім музики, люблю займатися особистим блогом. На моєму каналі в YouTube більше 100 тис. підписників. 

8. Мрію мати собаку. 

9. Вірю у кохання з першого погляду, але вважаю, що краще спершу пізнати людину. Перше враження часто буває оманливим. 

10. Я люблю експерименти, але ніколи не хотіла б обрізати волосся (посміхається). 

11. Мама - моя найбільша гордість. Вона мене надихає, і я дуже її люблю. 

Нагадуємо, що другий сезон серіалу Школа вийде на екрани 1+1 вже у вересні. Нині триває підготовка до початок зйомок серіалу. У суботу, 21 квітня, відбувся кастинг на 2 сезон серіалу. Анна Трінчер запевняє, що новий сезон вражатиме ще більше:

Я хочу вдосконалити свої акторські навички. 2 сезон буде неймовірним!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трінчер та Сосунов розповіли про своє перше кохання

Новини по темі