Анонс "Голосу країни-13" з’явився на найбільшому світлодіодному екрані Європи, розташованому на фасаді ТРЦ Gulliver

Голос країни
Анонс Голосу країни-13 з’явився на найбільшому світлодіодному екрані Європи у Києві — на фасаді ТРЦ Gulliver у Києві

Анонс 13 сезону "Голосу країни" з’явився на найбільшому світлодіодному екрані Європи.

Поділитися:

Голос України звучить у Європі: вже 3 вересня о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться прем’єра нового європейського сезону "Голосу країни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДе дивитися європейський сезон "Голосу країни-13": прем'єра на "1+1 Україна"

Тим часом анонс тринадцятого європейського сезону "Голосу країни" з’явився на найбільшому світлодіодному екрані Європи, який розташовано на фасаді "українського Таймс-Сквер" — ТРЦ Gulliver у Києві.

Нагадаємо, новий "європейський" сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях, він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Цьогорічними тренерами стали: self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні - Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця “Голосу країни-11” - DOROFEEVA.

Де дивитись "Голос країни-13":

►Прямий ефір із 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ”, Мegogo та на інших ОТТ-платформах (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).

►Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ (на території України), а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” (епізоди можна буде подивитися по всьому світові).

Більше подробиць читайте на сайті.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:
Facebook
Instagram
YouTube

Новини по темі