Де дивитися європейський сезон "Голосу країни-13"

Голос країни
Де та коли дивитися новий сезон Голосу країни онлайн та у записі

Відповіді на популярні питання щодо трансляції "Голосу країни-13".

Поділитися:

Голос України звучить в Європі: щонеділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" — 13-й сезон вокального проєкту "Голос країни". Оновлений склад тренерів, захопливі виступи, яскраві моменти та музичні сюрпризи вже чекають на глядачів. Розповідаємо, де і як дивитися новий сезон "Голосу країни" щонеділі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП фактів, які ви хотіли знати про новий європейський сезон “Голосу країни-13”

Де дивитися "Голос країни-13" у прямому ефірі

►У ПРЯМОМУ ЕФІРІ на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі.
►У ПРЯМОМУ ЕФІРІ На MEGOGO та ОТТ-платформах на території України.
►У ПРЯМОМУ ЕФІРІ на супутниковому провайдері Viasat.

Важливо: трансляцію проєкту «Голос країни» обмежено правовласником формату щодо розповсюдження з використанням супутникової технології. Трансляцію буде відновлено після закінчення проєкту.

 

Де дивитися Голос країни-13

Де дивитися "Голос країни-13" у записі

►Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України).

►Якщо ви поза межами України, не варто сумувати. Виступи учасників можна буде переглянути на YouTube-каналі проєкту "Голос країни". Так ви зможете насолодитися музичною магією навіть за кордоном.

Як дивитись "Голос країни"

Де дивитись «Голос країни», якщо я в Україні? 

На телеканалі «1+1 Україна», який окрім супутникового та кабельного телебачення, можна знайти на популярних ott-платформах (Київстар ТБ, Megogo, тощо) 

Де дивитись «Голос країни», якщо я в Польщі? 

Перегляд на території Польщі доступний з передплатою сервісу Київстар ТБ 

Де дивитись «Голос країни», якщо я за кордоном? (всі країни, окрім Польщі) 

Перегляд окремих виступів учасників доступний на YouTube-каналі «Голосу країни» після завершення трансляції на ТБ. 

Де дивитись повний випуск «Голос країни» після завершення трансляції на ТБ? 

Повні випуски доступні виключно на сайті 1plus1.tv та «1+1 Video» (лише для території України) та Київстар ТБ (Україна та Польща).

Я вмикаю 1+1, а там транслюють марафон «Єдині новини». Що робити? 

Новини транслює телеканал «1+1 Марафон». Щоб дивитись «Голос країни», вам потрібно пересканувати свій приймач та знайти телеканал «1+1 Україна». Детальна інструкція за посиланням.

Чи можу я дивитись «Голос країни» на супутниковому телебаченні? 

Так, тільки на супутниковому провайдері Viasat.

Нагадаємо, голос України звучить в Європі: новий сезон головного вокального шоу країни знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Цьогорічними тренерами стали: self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні - Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця “Голосу країни-11” - DOROFEEVA.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі