Артем Банар вагався чотири роки, перш ніж прийти на Голос країни

Голос країни
Артем Банар - інтерв'ю з учасником Голосу країни 9
1plus1.ua

Інтерв'ю із учасником Голосу країни-9.

Поділитися:

Цієї неділі команда Потапа під час екстра-епізоду сліпих прослуховувань Голосу країни-9, команда Потапа поповнилася унікальним голосом. Артем з родини фермерів, яка заробляє свинарством. Він єдиний з родини подався в музику. Артем закінчив Львівську музичну академію за спеціальністю оперний спів. Після цього зібрав свій акапельний колектив  “La viva” і вирушив у тривалі світові гастролі. Здебільшого працював у Китаї, там виступав на масштабних концертах у прямому ефірі. Зараз допомагає батькам по господарству і на власній міні-студії записує авторські пісні. 

Чому вирішили взяти участь у Голосі країни?  

В мене є друзі, які кажуть про те, що я вже давно мав це зробити. Я вагався чотири сезони, і зрештою зважився прийти. Друзі мене вмовили.

Чим керувалися при виборі пісні?  

Пісня Джамали дуже прониклива та близька мені. Вона безпрограшна - я вважаю.

Чому обрали Потапа?

По-перше, Потап мені подобається як людина. По-друге, він – продюсер, це також велика перевага. Я б хотів налагодити з ним хороші стосунки. Він мені імпонує як тренер. Мені подобаються його учасники, що вони виконують, його музичні експерименти.

Які емоції від участі у проекті?

Спокій, я зовсім не хвилююся. Я ще психологічно не дійшов до того моменту, щоб я зрозумів, що я вже в Голосі. Я ще не усвідомив, що пожав руку зірковим тренерам. У мене поки шок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Особливі виступи на Голосі країни-9, що розвернули всі тренерські крісла

Ви відчуваєте конкуренцію на проекті?

В цьому році дуже багато талановитих учасників, кожен з  них має цілком реальні шанси перемогти. Я дуже доброзичливий, тому не хочу конкурувати. Я знаю, себе, свої можливості і вміння. Тому конкуренція для мене не важлива. Чим простіше ставишся до таких речей, тим простіше тобі живеться.

Новини по темі