Боротьба за серце Тіни Кароль та перемога над комплексами на сцені Голосу країни-9

Голос країни

Цієї неділі, 17 лютого, о 21:00 глядачі 1+1 побачать п’ятий випуск сліпих прослуховувань.

Поділитися:

«» - це сезон неймовірних голосів та раніше невідомих талантів з народу. Вже майже завершується етап сліпих прослуховувань, а ще не всі тренери зібрали свої команди. Так, серед тренерської четвірки поки що лідирує MONATIK. До його команди вже пішли 12 учасників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Могилевська підтримала учасницю Голосу країни-9

Вже у неділю ми побачимо чи зможе Данило Однораленко підкорити серце Тіни Кароль. Вокаліст зі східної України вийде на сцену заради того, щоб Тіна його почула.

«Я вважаю, що Тіна Кароль є душею українського народу. Вийти на сцену «Голосу країни» – це для мене подвиг, тому що я побачу Тіну, та вона почує мене. Сьогодні я буду співати для неї», – каже Данило Однораленко.

Також на сцену «Голосу країни» вийде 32-річний учасник другого сезону «Танців з зірками» Сергій Костецький. Танцівник спробує підкорити серця тренерів запальною піснею Elvis Presley «A little less».

А Дарія Телитченко з Харькова прийшла на «Голос країни», щоб тренери та вся Україна оцінили її талант, а не судили за зовнішністю, чи знайдеться для неї місце на сцені.

«Я прийшла на «Голос», бо це той проект, на якому не оцінюють зовнішні параметри. Тут оцінюють за талант!», – зазначає Дарія.

Чи вдасться цим вокалістам проявити свій хист та повернути крісла тренерів, глядачі каналу «1+1» дізнаються вже цієї неділі.

Свої сили на проекті також спробують чоловічий квартет зі Львова «Leon Voci» та інші самородки.

Нагадаємо, дев’ятий сезон порадував телеглядачів нововведеннями. Так, окрім кнопки «Блок», яка дає змогу тренерам один раз за сезон заблокувати одного з суперників, вперше в історії проекту з’явився онлайн кастинг. Вокалістам дають нову можливість стати частиною проекту. Усі бажаючі, хто не зміг пройти далі, або ті, хто просто боялися спробувати себе на кастингах чи на сцені, можуть спробувати свою удачу в новому вокальному онлайн відборі #другийшанс. За умовами участі в #другийшанс учасник повинен записати свій спів на відео та опублікувати його в Instagram з хештегами #другийшанс та #голоскраїни.

Ще більше цікавих виступів та яскравих вокалістів можна побачити в новому сезоні «Голосу країни» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красень-білорус із Голосу країни-9 розповів, як викликав захват в українських зірок

Новини по темі