Голос країни-9 – 5 випуск онлайн – сліпі прослуховування 17.02.2019

Голос країни

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-9 17 лютого на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі, 17 лютого, на глядачів 1+1 чекає п'ятий ефір наймасштабнішого вокального шоу  з оновленим тренерським складом - шоумен Потап, співачка Тіна Кароль, мультиартист MONATIK і міжнародна зірка Dan Balan. Ведучі нового сезону проекту залишаються незмінними - Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Дев’ятий сезон шоу обіцяє відкрити глядачам нові обличчя та нові таланти, адже цей рік пройде під гаслом «Зірки серед нас».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Могилевська підтримала учасницю Голосу країни-9

На першому етапі - сліпі прослуховування - близько 100 учасників мали змогу поборотися за участь у проекті та місце в команді одного з відомих тренерів. Цього сезону на телеглядачів чекають нововведення. На панелі крісел відтепер є кнопка «Блок», яка дає змогу тренерам один раз за сезон заблокувати одного з суперників.

Розпочав ефір запальний квартет Leon Voci. Хлопці мріяли створити український колектив, схожий на легендарних три тенора (Паворотті, Каррераса, Домінго). Квартет працює в стилі опера-кросовер. Вони поєднують класику і сучасні звуки. Хлопці прийшли на Голос, аби про них дізнались в Україні. Вони прагнуть повторити успіх трьох тенорів.

Другою на сцену вийшла Марія Болгак-Нікуліна. Марія - професійний музикант. 5 років тому вона створила власний бенд, який завжди співає лише серйозні за змістом пісні. Їй дуже близька Шинейд О’Коннор – Марія так само принципова і категорична по життю. Дівчина прийшла на Голос, щоб спробувати себе в різних стилях і відкритися з іншого боку. У цьому їй допоможе зірковий наставник Тіна Кароль.

Третім спробувати свої сили у Голосі країни вирішив Сергій Костецький. Сергій більш відомий як танцюрист: він брав участь у Танцях з зірками, де був партнером Лілії Підкопаєвої. Проте спів — така ж його пристрасть, як і танці. Він займається музикою вже 6 років і впевнений, що Голос країни допоможе йому відкритися та показати себе з нового боку.

Наступною виступила Дарія Телітченко. Дівчина стала жертвою бодішеймінгу. Пишні форми навіть неодноразово ставали на заваді її музичної кар’єри. Голос країни потрібен Дарії, щоб нарешті вийти «з-за рояля» і повірити в себе як у сольну артистку.

Данило Однораленко приїхав на Голос країни з невеличкого містечка, де більшість людей живуть рутинним життям і зовсім не мають амбіцій. Променем світла і надії у цьому світі для Данила завжди була творчість Тіни Кароль. Заради Тіни він старанно вчиться вокалу, намагається писати свої пісні і отримувати гарні оцінки, аби вступити до Києва. На сліпих прослуховуваннях хлопець виконав пісню свого кумира «Космічні почуття» і отримав її прихильність.

Каріна Соколовська з міста Енергодар виступила із піснею Mozgi - Промені. На жаль, дівчина не змогла пройти далі. 

В Латвії Яна Клявіня відома під псевдонімом Каміла Клявіня. Вона часто виступає і має своїх прихильників, але цього їй замало. Яна неймовірно надихається українськими артистами. Тепер жінка має можливість повчитися у тренера Тіни Кароль і розпочати новий період свого творчого життя.

Володимир Зайончковський - ведучий на одеському телеканалі. Він працює в прямому ефірі ранкового шоу, а також веде авторську програму Культура. В ній Володимир знайомить глядачів з українськими музикантами. На проект молодий ведучий прийшов, аби скористатись своїм вокальним талантом і завести корисні контакти з зірками шоу-бізнесу. За його зізнанням, це допоможе підвищити рейтинг власного телепроекту.

Наталя Корніленко народилась в невеличкому місті в багатодітній сім'ї. Чотири роки тому старший брат в ресторані святкував свій день народження, куди як артиста запросив Кузьму Скрябіна. Наталя теж співала на тому святі. Скрябіну сподобалось її виконання, він сказав, що з її талантом їй не місце в цьому маленькому місті. Це її сильно надихнуло і вона прислухалась до його поради. Тому приїхала на кастинг Голосу.

Наступним виступив Євгеній Попов. Хлопець виконав пісню Dua Lipa - New rules. Виконавець не зумів розвернути тренерські крісла. 

Наталія Краснянська — бізнес-леді, яка має десятки підлеглих, проте мріє стати яскравою зіркою українського шоу-бізнесу. Свого часу вона перемогла на конкурсі Слов’янський базар – однак кар’єра артистки так і не склалася. Наталя готова знову відчути смак перемоги та слави.

Світлана Гаєва вийшла на сцену Голосу країни із піснею Florence and the machine – You got the love, але не змогла пройти далі. 

Влада Бердникова прийшла на кастинг Голосу країни вже вшосте. І нарешті їй усміхнулася вдача. В Одесі дівчина має власний гурт Birdsy, однак вважає, що вокальне шоу відкриє її творчий потенціал сповна.

Настя Андреєва з дитинства займалася танцями і мріяла стати професійною танцівницею, але одного разу під час репетиції отримала серйозну травму хребта. Від подальших занять танцями довелося відмовитися, і дівчина захопилася вокалом. Настя вже другий сезон поспіль фанатіє від проекту Танці зірками і дуже шкодує, що більше не може танцювати. Цей проект надихає її, і вона вирішила взяти участь в Голосі, аби отримати шанс стати вокалісткою танцювального проекту.

Арсен Журавель та його сестра росли без тата, бачив, як мама важко працює, аби забезпечити дітей  всім необхідним. Хлопець мріяв скоріше подорослішати, аби стати маминою надійною опорою.  Вже у 13 років почав давати свої перші уроки вокалу молодшим дітям. А після закінчення школи пішов працювати ведучим у караоке. Прийшов на Голос, аби пробитися в український шоубізнес, стати відомим артистом і забезпечити своїй мамі безбідне і комфортне життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина з церковного хору розповіла, чим керувалась, обираючи тренера на Голосі країни-9

Новини по темі