“Це складно — бути на чужині, коли ти це не обирав, а просто так довелося”, — учасниця “Голосу країни-12” Марія Сур

Голос країни
На сцені Голосу країни — школярка із Запоріжжя Марія Сур та консультантка із пекарні Оксана Позивай із Києва

На сцені "Голосу країни" — школярка із Запоріжжя Марія Сур та консультантка із пекарні Оксана Позивай із Києва.

Поділитися:

У неділю, 30 жовтня, в ефірі наймасштабнішого музичного проєкту “Голос країни” на ТЕТ — другий етап запеклих батлів. У продовженні сезону оголошена благодійна мета — під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ.  "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійна ініціатива на "Голосі країни-12": долучайтеся до збору на аерозасоби для розвідки

Марія Сур та Оксана Позивай

Час батлу настав для команди Наді Дорофєєвої. На сліпих прослуховуваннях до цих виконавиць поверталися тренери у повному складі. Зустрічаємо школярку із Запоріжжя Марію Сур та консультантку із пекарні Оксану Позивай із Києва. 

“До війни я поєднувала дві суперрізні професії — працювала в пекарні, а з іншої сторони, в мене є команда. Так склалося, що Діма Монатік нам запропонував взяти участь у благодійних концертах. Також ми виступали під час телемарафону Save Ukraine у Берліні на 1+1. Коли ти бачиш ці рідні очі: скільком довелося поїхати на чужину, щоб будувати нове життя, чекати, коли можна буде повернутись. Так довелося моїй мамі покидати рідний Харків. Це складно — бути на чужині, коли ти це не обирав, а просто так довелося”, — поділилася спогадами перед виступом Марія. 

Марія Сур та Оксана Позивай

Своєю чергою Оксана Позивай розповідає про війну так:

“У моєму рідному Запоріжжі зараз небезпечно. Ми з мамою виїхали до тітки у Швецію. Я продовжую займатися музикою тут, беру участь у благодійних концертах. Але для мене зараз дуже важливо підтримувати зв’язок з Україною. Тому я вступила до Київської естрадно-циркової академії, навчаюсь дистанційно”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Допомагайте ЗСУ: ведучі 1+1 доєднались до благодійного збору на "Голосі країни"

У дуеті дівчата виконали красиву, але емоціонально складну пісню співачки Адель — Easy On Me. Марія та Оксана присвятили свій виступ всім, хто полишив свої домівки.

Вибір між дівчатами дався Надії Дорофєєвій непросто. Вона вважає, що обидві заслуговують на місце не лише у нокаутах, а й у фіналі. Все ж таки далі пройшла Оксана Позивай. Під час вокальної крадіжки Марію Сур обрали Потап та Оля Полякова. Дівчина вирішила продовжити свій шлях у проєкті разом з Олею. 

Дивіться потужний виступ виконавиць далі: 

Стежте за 1+1 у телеграм. 

Новини по темі