«Це значно більше, ніж кохання» — MONATIK розповів про дружину

Голос країни
MONATIK відверто розповів про дружину

Артист розповів, як познайомився з коханою та за що її цінує.

Поділитися:

Тренер Голосу країни-9 MONATIK украй рідко афішує своє особисте життя. Лише час від часу мультиартист ділиться розповідями про свою дружину Ірину та двох маленьких синів. Так, нещодавно в інтерв’ю шоу «Слава+» Дмитро пригадав, як зустрів своє кохання:

«Ми двоє з Луцька. Тільки познайомилися ми в Києві, коли я переїхав через кілька місяців. Я взагалі йшов на зустріч із нашою спільною подругою Кариною, яка стала хрещеною нашого першого сина. Завдяки їй відбулося знайомство».

Фото: @irinademicheva

Також артист не приховав свого захоплення Іриною:

«Я щиро вважаю, що мені дуже пощастило. З огляду на те, з ким вона починала свої щирі стосунки, абсолютно безкорисливі, й куди ми разом прийшли. Це дуже великий шлях. Це значно більше, ніж кохання. Це мій найкращий друг. Я завжди, як і під час першої нашої ночі, можу з нею розмовляти годинами про все на світі. Це муза, це мотиватор, це гарна жінка, яку любить камера, але вона не любить її».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK пожартував над своїм маленьким зростом (веселе відео)

Фото: @irinademicheva

Нагадаємо, що цієї неділі на Голосі країни-9 стартує етап нокаутів. Ефір буде настільки драматичним, що MONATIK спробує змінити правила шоу. Не пропустіть!

Новини по темі