Dan Balan розповів, які голоси розвертали його крісло на Голосі країни-9

Голос країни
Дан Балан, Інтерв'ю з тренером Голос країни-9
Фото: @danbalan

Інтерв'ю з тренером-дебютантом найбільш масштабного вокального шоу.

Поділитися:

Новоспечений тренер нового сезону вокального талант-шоу Dan Balan спеціально для сайту 1plus1.ua розповів про свої враження від участі у проекті Голос країни-9, прем'єру якого глядачі 1+1 побачать вже цієї неділі о 21:00. 

Цьогоріч Ви дебютуєте у Голосі країни-9. Чому вирішили стати тренером вокального шоу? Які у Вас враження?

Так, для мене це перший досвід тренерства. Погодився я на таку пропозицію, бо мене захоплюють різні челенджі. Я прийняв цей виклик і, якщо у мене вийде щось цінне дати своїй команді, то я буду щасливий. Для мене це справді щось невідоме. Хочу розкрити себе у якості тренера, наставника.

Чи багато талантів почули на проекті?

Дуже багато. Крісла цьогоріч поверталися, майже після кожного виступу. Так місця у командах закінчилися дуже швидко. А тим співакам, які не потрапили в команди через брак місць, хочу сказати: можливо поки не їхній час.

Які голоси змогли розвернути до себе крісло Дана Балана?

У проекті Голос країни для мене найважливішим критерієм є технічне питання, щоб голос учасника як інструмент вже був налаштований. У нас немає часу працювати над налаштуванням голосу. Тому я повертався, коли чув, що інструмент вже на 70 % готовий. Щоб ми працювали лише над творчістю, енергетикою та подачею. Я розповідатиму своїм підопічним, як налаштовуватися на хвилю. Дуже часто з вокальних проектів виходять люди, які співали неймовірно класно, переспівуючи інших артистів.  А коли потрібно було виконати оригінальну пісню, вони не розуміли, як вона повинна звучати, не вміли внести свою креативність, свою особистість. Цим я буду займатись на проекті. Працювати над подачею та енергетикою учасників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка нігерійських чиновників, народниця та найбільша фанатка Rihanna прийшли на Голос країни-9

Яким Ви будете тренером, строгим чи поблажливим?

Я не знаю, буду я строгим, чи ні. Мені самому цікаво. Давайте подивимось? Я знаю точно, що працюватиму з учасниками так, як відчуваю. 

Новини по темі