Dan Balan запросив до себе у команду дівчину зі свого минулого

Голос країни
Хто потрапив у команду Дана Балана у 3 ефірі Голосу країни-9
1plus1.ua

До команди Dan Balan потрапили п'ятеро вокалістів різних національностей.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили третій ефір сліпих прослуховувань проекту Голос країни-9. Під час третього випуску міжнародна зірка Dan Balan запросив до своєї команди п'ятьох виконавців різних національностей. Таким чином зірковий тренер став абсолютним лідером третього епізоду вибору наосліп.

КАТЕРИНА БЕГУ

Своїм голосом дівчина розвернула до себе усі 4 крісла. Вона народилася в Молдавії, її кумир – Dan Balan. Дівчина навтіь співала на одній сцені зі своїм земляком. На сцені Голосу країни мрія молодої виконавиці здійснилася - вона у команді свого улюбленого артиста. 

СОФІЯ ШАФІР

Участь у проекті Голос країни — подарунок Софії своєму батькові. Дівчина вирішила потішити тата, який завжди вірив у талант доньки. Софія понад усе мріє, щоб батько й надалі пишався своєю донькою. Розвернула Балана і тепер вона в проекті Голос.

МИХАЙЛО ДІМОВ

Михайло співає у легендарному мюзиклі Нотр-Дам де Парі. Завдяки неймовірному вокалу Михайло отримав одну з головних ролей і встиг зачарувати співом найбільші міста України, гастролюючи з трупою. Перед професійним виконанням не встояли Тіна Кароль і Дан Балан, проте хлопець обрав команду Балана.

ГРІЛЛІ САМУЕЛЄ

Гріллі народився та жив у Італії до 19 років. Саме тоді сталася подія, яка змінила все: він поїхав працювати аніматором до Єгипту, закохався в українку та згодом переїхав до Одеси.  Гріллі працює тут менеджером з продажів, але вірить, що колись зможе заробляти своїм хобі — співом. 

ВЛАДИСЛАВ ЧИЖИКОВ

З 13 років Владислав пише власну музику і хоче пов’язати з нею своє майбутнє. Хлопця надихає приклад цьогорічного тренера Dan Balan. Адже йому вдалося стати зіркою не лише у власній країні, а й за її межами. Влад народився у Білорусі, але також мріє, щоб його творчістю захоплювалися в усьому світі. 

 

Новини по темі