Dan Balan запросив до своєї команди живу реінкарнацію Квітки Цісик

Голос країни
Хто потрапив у команду Дана Балана у 7 випуску випуску Голосу країни-9
1plus1.ua

Тренер виборов трьох виконавців.

Поділитися:

Під час сьомого випуску сліпих прослуховувань Голосу країни-9 команду Dan Balan поповнили три талановиті учасники. Зірковий тренер став лідером завершального епізоду сліпих прослуховувань. 

Гіоргі Дарахвелідзе

Ще минулого року Гіоргі був впевнений, що вступить до магістратури в Канаді та збудує кар’єру дипломата. Сьогодні він і досі збирається до Канади — та вже з власним концертом. Уявлення про своє майбутнє Гіоргі кардинально змінив після виступу на подвір’ї столичного ресторану. Незважаючи на дощ, послухати авторські пісні хлопця прийшло багато людей. Саме в той момент юнак зрозумів, що не варто шукати себе — адже музика його вже сама знайшла.

Олександр Тесленко

Сашко добре навчався в школі, але все ж отримував низькі оцінки за один урок — з музики. Відмінник вирішив виправити ситуацію, підготував і заспівав пісню. Вчительку виступ настільки вразив, що вона порадила батькам віддати сина до музичної школи. Відтоді Олександр не уявляє свого життя без музики.

Оксана Муха

Кумир Оксани — легендарна співачка Квітка Цісик. Обидві артистки мають не лише дуже схожі голоси, а й багато спільного в житті. Обидві скрипальки, мають сестер-піаністок і обидві мають синів. Співпадають навіть комплекція та розмір ноги! З дитинства Оксана захоплюється творчістю співачки, а народна артистка України Ніна Матвієнко назвали її «реінкарнацією Квітки Цісик». Відтоді Оксана вбачає свою місію в тому, щоб прославляти її пісні та доносити їх до якомога більшої кількості слухачів.

Новини по темі