Девід Аксельрод зізнався, що востаннє бере участь у вокальних проектах

Голос країни
Девід Аксельрод востаннє бере участь у вокальних проектах

Нові подробиці з життя півфіналіста Голосу країни-9.

Поділитися:

Учасники популярного проекту Голос країни-9 розповіли про своє особисте та професійне життя, про подробиці участі в проекті та подальші плани в новому квітневому номері «VIVA!». Глянцеве видання за відгуками читачів обрало вісім фаворитів. Серед них: брати Таранцови та Вікторія Олійник з команди MONATIK, підопічні Потапа Вікторія Ягич та Карина Арсентьєва, півфіналісти проекту Девід Аксельрод та Андрій Хайат та В’ячеслав Кретов і Катерина Бегу з команди міжнародного артиста Dan Balan.

фото: @david__axelrod

Так, перероджений артист Девід Аксельрод поділився з читачами своїми враженнями від проекту, а також вперше розповів, як змінилося його життя відтоді, як він став Девідом.

«Голос країни» дуже кльовий проект! Звісно, мені є з чим порівнювати, я був майже на всіх проектах. Не завжди як конкурсант, але.

Це останній проект, в якому я беру участь як учасник, тому що більше немає сенсу комусь щось доводити», - розказав Девід.

На питання, чи змінилося його життя, вокаліст відповів:

«Реально все змінилося. Прийшло відчуття свободи, відсіялися погані люди, зявились нові, дуже хороші. Ну, якось дуже легко все пішло, чесно».

Ще більше цікавих фото, подробиць та вражень від проекту учасників Голосу країни-9 ви знайдете на сторінках нового номеру популярного глянцю «VIVA!».

Новини по темі