Дівчина, яку Могилевська запросила з собою в тур, підкорила сцену Голосу країни з другої спроби

Голос країни
Наталія Повстяна: Інтерв'ю з учасницею Голосу країни 9

16-річна Наталія Повстяна взяла реванш і здійснила свою мрію.

Поділитися:

У 11 років Наталка брала участь у Голос. Діти. Вона вийшла на сцену вже тоді, коли лише в команді одного тренера — Наталі Могилевської — залишилося вільне місце. Та співачка так і не розвернула своє крісло до дівчини. Натомість запросила разом з собою в тур по Україні. Наталя Повстяна відчула себе справжньою артисткою і вирішила будь-що співати на великій сцені.

На третій день сліпих прослуховувань Голосу країни-9 дівчині вдалося здійснити свою мрію. Вона стала учасницею проекту та потрапила в команду до Потапа.

Чому ти обрала пісню Тіни Кароль?

Мені подобається її творчість, а пісня Сила висоти — відносно нова, поки ще не дуже на слуху. Мені захотілося так своєрідно її підтримати і розширити коло слухачів.

А в команду збиралася теж до Тіни?

Не зовсім так. Для мене було головним, щоб повернувся хоча б хто-небудь (Посміхається — Прим. ред.). Я вже робила спробу на Голосі. Діти. Тоді хотіла потрапити до Потапа, але в його команді вже не було місць. А Наталя Могилевська до мене не повернулася. Тому сьогодні на сцені вибір для мене був очевидним. Вирішила закінчити розпочате!

Які емоції відчувала під час виступу?

Якщо чесно, я не хвилювалася. Підтримати мене приїхали батьки, подруги, хлопець. Їм вдалося вселити в мене впевненість. Все пройшло спокійно, швидко і тихо (Сміється — Прим. ред.).

Довго готувалася до вибору наосліп?

Два місяці.

А скільки взагалі займаєшся музикою?

Дуже давно! Одинадцять років.

Зараз я вчуся в естрадно-цирковій академії на факультеті естрадного вокалу і беру приватні уроки. Ще я трохи танцюю.

У тебе є улюблені виконавці?

Я меломан. Слухаю те, що подобається. Це може бути і реп, і шансон. Наших музикантів і зарубіжних я люблю в рівній мірі.

Дивіться відео Наталя Повстяна - Сила высоты на Голосі країни-9:

Новини по темі