Менеджер з душею рокера зізнався, що так довго заважало взяти участь у Голосі країни

Голос країни
Учасник Голосу країни ледь не втратив голос назавжди

Валентин Колаковський про те, яким був шлях до сцени вокального шоу.

Поділитися:

Під час сліпих прослуховувань на Голосі країни-9 Валентину Колаковському вдалося справити враження на Потапа і потрапити до нього в команду. Проте дорога на кастинг відняла у виконавця не один місяць. Рік тому через перевтому і стрес Валентин втратив голос та ледь не ліг під ніж хірурга. Операція означала б припинити співати — і можливо назавжди.

Чоловік не був готовий відмовитися від того, що вважає сенсом свого життя, тому замість операції спробував аскезу. Валентин Колаковський мовчав цілий місяць і ні з ким не спілкувався. Неймовірно, але упертість виконавця спрацювала: голос повернувся.

Сьогодні Валентин виступає разом з кавер-гуртом і впевнений, що не дарма отримав можливість співати знову. Йому є, що сказати!

Скільки тривала підготовка до Голосу країни?

Можна сказати, роками. Я давно хотів спробувати свої сили, але щось постійно заважало втілити плани в життя. Все це накопичувалося, з голосом були проблеми. Але я не витрачав часу дарма! Навіть коли розумів, що не зможу піти на кастинг, продовжував готуватися. Завдяки цьому приїхав сюди сповнений енергії та впевненості, що все вийде. Так і сталося (Посміхається — Прим. ред.).

Як давно займаєтеся музикою?

Дуже давно. Я граю на різних інструментах — піаніно, гітарі. Ну і, звичайно, співаю. Раніше це було хобі, а зараз займаюся професійно і заробляю співом на життя. Три роки виступаю з рок-гуртом. Ми виконуємо кавери.

В команду до якого тренера ви хотіли потрапити?

До Потапа і хотів. Мене не налякало те, що розвернувся лише він. Так, звичайно, було б круто, якби побачив усіх чотирьох суддів. Але я все одно обрав би Потапа (Посміхається — Прим. ред.). Він близький мені за духом і цікавий для мене, як особистість.

Я думаю, саме Потап зможе розкрити мій потенціал у повній мірі.

Розкажіть про обрану для кастингу пісню. Чому саме вона?

Я виконував пісню групи Hardkiss — Кораблі. Це рок — напрямок, з яким я знайомий найкраще. Крім того, композиція дуже мелодійна. Коли я вперше її виконав, мені здалося, що вона розкрила якісь мої голосові нюанси, яких навіть я сам раніше не чув. При чому співав я її в оригінальній жіночій тональності. Я знав, що це та пісня, яка допоможе мені пройти далі.

Яка музика вам подобається взагалі?

У мене дуже багато улюблених виконавців і гуртів. Звичайно, надаю перевагу рок-музиці, але не обмежуюся лише одним жанром. Це може бути і попса, головне — щоб якісна і професійна.

Надаю перевагу рок-музиці, але не обмежуюся лише цим жанром.

Чи ставите перед собою на проекті якусь мету?

Безумовно, перемогти (Посміхається — Прим. ред.). Але не тільки. У мене є свої пісні, і я б дуже хотів заспівати їх разом з ким-небудь із суддів. Можливо, з Потапом, але необов'язково. Мені важливо показати, що я творча особистість, автор і виконавець пісень.

Дивіться відео Валентин Колаковський - Кораблі на Голосі країни-9: 

Новини по темі