До команди Dan Balan потрапила дівчина з особливим вокалом

Голос країни
Хто потрапив у команду Дана Балана у 6 випуску випуску Голосу країни-9

Тренер обрав до своєї команди трьох виконавців.

Поділитися:

Під час команду Dan Balan поповнили три талановиті учасники.

Енрікеш Жоао

Хлопець народився в далекій Анголі у багатодітній сім’ї. Декілька років тому Енрікеш приїхав до України навчатися на металурга і захопився її музичною культурою. Хлопець обожнює наш гімн та народні пісні, які за своєю енергетикою дуже схожі йому на ангольскі. Енрікеш сподівається, що участь в Голосі країни стане для нього важливою сходинкою на шляху до кар’єри професійного музиканта.

Ангеліна Василевська

Ангеліна — довгоочікувана дитина в родині, адже на її народження батьки чекали 10 довгих років. Лише після молитви в святих місцях Палестини матері вдалося завагітніти. Після повернення додому їй наснилося, що в неї народиться донька, яка стане співачкою.

Зараз дівчині вже 16 років, і понад усе вона боїться розчарувати батьків, які так боролися за її появу на світ. З дитинства Ангеліна присвячує весь вільний час музиці та мріє використовувати свій співочий дар із користю для інших.

Герман Романченко

Сьома спроба участі в кастингу на Голос країни виявилася нарешті вдалою! Герман щороку брав до уваги поради музичних продюсерів і наполегливо йшов до своєї мети. Тепер він планує викладатися ще більше.

Новини по темі