До команди Потапа потрапила рок-мама з потужним голосом

Голос країни
Хто потрапив у команду Потапа у 2 ефірі Голосу країни-9

Тренер Голосу країни-9 поповнив свою команду трьома учасниками.

Поділитися:

Під час другого дня Потап запросив до своєї команди двох талановитих співаків — Вікторію Ягич та Ярослава Кошельника. Також тренер зупинив свій вибір на гурті Шпилясті кобзарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Голосу країни-9 розповіла, що допомогло їй підкорити Потапа

ШПИЛЯСТІ КОБЗАРІ

Молоді хлопці – з різних регіонів. Познайомилися в єдиному в Україні Стрітівському педагогічному коледжі кобзарського мистецтва. Тут уперше взяли до рук бандури. На Голосі країни-9 вони виконали цікаву версію відомого у світі українського хіта Щедрик.

ЯРОСЛАВ КОШЕЛЬНИК

23-річний одесит працює волочильником на відомому в Україні та в усьому світі заводі «Стальканат», а  також співає у хорі. Вважає, що його голос можна розвинути дуже добре, просто він ніколи не приділяв співу достатньо часу. Ярослав хоче надихнути інших змінювати своє життя.

ВІКТОРІЯ ЯГИЧ

Вікторія — щаслива мама двох дітей. Про Голос країни навіть подумати боялась. А втім,  була настільки натхненна родинним щастям і підтримкою чоловіка, що зважилися ризикнути і вийти на головну сцену країни. Своїм роковим запалом жінка розвернула до себе всі червоні крісла та обрала своїм тренером Потапа.

Новини по темі