Учасниця Голосу країни-9 розповіла, що допомогло їй підкорити Потапа

Голос країни
Учасниця Голосу країни зізналась, що допомогло потрапити у проект

Роксолана Сирота про підготовку до проекту і плани на майбутнє.

Поділитися:

Минулого тижня Роксолана Сирота здійснила одну зі своїх заповітних мрій – стала учасницею Голосу країни. Але для того, щоб отримати від Потапа запрошення до його команди, 21-річній дівчині знадобилося чимало часу. Торік Роксолана вже пробувала свої сили на кастингу, але їй відмовили.

У своєму інтерв’ю молода виконавиця розповіла, чому друга спроба виявилася більш вдалою, а також зізналась, задля чого їй перемога.

Ви обрали пісню Dua Lipa – New rules. Чому саме її?

Я взагалі фанатка західних зарубіжних пісень, пильно слідкую за топ-чартами. Одна з моїх улюблених співачок — Dua Lipa. Вона зараз у всіх на слуху. Мені захотілося переробити саме її пісню — це також моє велике захоплення. Результат дуже відрізняється від оригіналу і, думаю, в такому виконанні композицію ще ніхто не чув (Посміхається — Прим. ред.).

А скільки ви вже займаєтеся музикою?

Музика в моєму житті з дитинства. На професійному рівні я займаюся вокалом лише чотири роки. Виступаю паралельно з основною роботою: працюю менеджером з комунікацій і піару в агрокомпанії.
 

Моя професія далека від співу, а більшість моїх колег навіть не здогадуються, що я виступаю.

Чому вирішили ще раз прийти на кастинг Голосу країни?

Я повернулася більш підготовленою і досвідченою. Хочу побудувати кар’єру співачки, як би гучно це не звучало. Якщо для цього доведеться експериментувати з образом і музичними жанрами, буду тільки рада. Обожнюю пробувати щось нове!

До кого в команду хотіли потрапити?

Якщо чесно, я просто в захваті від тренерського складу дев'ятого сезону! Мені дуже подобаються всі судді, немає одного фаворита. Щаслива, що Потапа зачепив мій вокал. Впевнена, як наставник він допоможе мені розкритися. 

Дивіться виступ Роксолана Сирота - New Rules на Голосі країни-9: 

Новини по темі