До команди Потапа потрапила «українська Шакіра»

Голос країни

Потап запросив у команду двох співаків.

Поділитися:

Після п'ятого дня сліпих прослуховувань зірковий тренер Голосу країни 8 Потап запросив у свою команду двох талановитих виконавців - харизматичного Миколу Федишина і «українську Шакіру» Марину Кіладзе. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала та Потап розповіли про свій перший заробіток

Віолетта навчається в естрадно-цирковій академії та є солісткою гурту Saha. Попри те, що хлопці-прихильники її часто обдаровують увагою, вона ще жодного разу не закохувалась. Декілька років тому Віолетта брала участь у Голосі. Діти у складі команді Наталії Могилевської, однак вилетіла на «батлах». Тепер юна співачка мріє дійти до прямих ефірів Голосу країни-8.

Микола працює web-розробником у солідній міжнародній компанії. Однак у душі «математика» завжди грала музика. Тож хлопець зважився зібрати гурт, а також взяти участь у Голосі країни.

Марина живе з мамою, бабусею, сестрою та братом в однокімнатній квартирі. Родині бракує грошей на все – що вже говорити про заняття з вокалу. Дівчина вірить, що Голос країни стане поштовхом до її співочої кар’єри, що вона стане відомою та придбає великий будинок для найрідніших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап: «Ми з Тіною Кароль зустріли своїх дітей на Голосі країни»

Новини по темі