Потап: «Ми з Тіною Кароль зустріли своїх дітей на Голосі країни»

Голос країни

Чим дивував четвертий випуск сліпих прослуховувань наймасштабнішого вокального шоу країни?

Поділитися:

Вчора о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачили четвертий випуск «сліпих прослуховувань» проекту Голос країни-8, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, , ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команду Бабкіна поповнили два талановитих вокалісти

Справжню бурю емоцій серед тренерів і шанувальників проекту викликав виступ учасника Танців з зірками Юрія Ткача, який недільного вечора своїм запальним виконанням пісні DZIDZIO «Я і Сара» розвернув всі чотири тренерські крісла.  Цікаво, що Сергій Бабкін, не стримавши захвату від співу свого колеги по паркету, вибіг на сцену, щоб разом з коміком виконати жартівливий кавер на трек гурту 5′nizza «Солдат», нові слова до якого вони написали разом.

«Коли на Танцях з зірками ти випадково заспівав, я одразу помітив твій талант. Згадай, я сказав: «Юра, ти ж крутий вокаліст». Ми з тобою зможемо підібрати неймовірний матеріал. Я дуже хочу, щоб ти пішов до мене в команду», - зізнався Сергій Бабкін.

В свою чергу, Юрій Ткач вирішив поступитися своїм місцем у проекті артистам, які ще не встигли вийти на сцену Голосу країни:

«Насправді я більше по танцям. На вокальний проект прийшов, щоб своїм прикладом показати, що все в житті можливо. Потрібно лише багато працювати та вірити у свої мрії. А за кулісами знаходиться дуже багато людей, які співають значно краще за мене, тому я не можу залишитись у шоу», - сказав Юрій.

Ще одним сюрпризом четвертого випуску став 35-річний Олександр Мамедов з Івано-Франківська, який у студентські роки був закоханий у Тіну Кароль. Вокаліст прийшов на Голос країни для того, щоб побачити давнє кохання та вперше за багато років поспілкуватися з зіркою, але так і не зміг своїм співом розвернути тренерських крісел. За новими жорсткими правилами восьмого сезону Олександр був змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену.

Також одним з учасників «сліпих прослуховувань» став підопічний Потапа у Голосі.Діти-2 18-річний Василь Демчук з міста Глеваха. На головній вокальній сцені країни хлопець виконав пісню американського автора-виконавця John Legend «All of me»  та розвернув крісла Тіни Кароль і Джамали.

«У тебе став такий дорослий голос, просто нереально впізнати. Мені дуже приємно, що учасники Голосу.Діти подорослішавши приходять на «Голос країни». Я навіть можу сказати, що Потап і Тіна Кароль зустріли своїх дітей на Голосі країни, - пожартував Потап, маючи на увазі учасника з команди Тіни Кароль у Голосі.Діти-2 Микину Трондіна, який став підопічним продюсера та шоумена у Голосі країни-8.

Нагадаємо, що у Голосі країни-8 нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у Голосі країни-8 візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця Танців з зірками та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник «Танців з зірками» та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа. Ведучим бекстейджу став Артем Гагарін. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Тіни Кароль пройшов «український Джастін Бібер»

Новини по темі