До команди Сергія Бабкіна потрапила донька відомого українського композитора

Голос країни

Тренер запросив у команду трьох талановитих вокалістів.

Поділитися:

Після 6 дня сліпих прослуховувань зірковий тренер Голосу країни 8 Сергій Бабкін запросив у свою команду харизматичного одесита Олександра Ільвахіна, чуттєву Марію Хурсенко і талановитого Даніїла Фельдмана. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін запросив у команду талановитого вокаліста

Олександр – людина-оркестр, яка живе сценою. Вранці він вивчає оперну партію «Фігаро» в музичній академії, удень грає в театрі, ввечері викладає вокал дітям і закінчує день у нічному клубі, граючи рок.

Марія – донька відомого співака та композитора В’ячеслава Хурсенка. Прийшла на проект для того, щоб продовжити шлях свого тата і подарувати нове життя його пісням. На сцені шоу Марія чуттєво виконала пісню батька «На острові чекання».

«Мені ще вчитися і вчитися, адже я почала займатись вокалом тільки після того, як тата не стало. Він знав, наскільки це важко і завжди вберігав мене від цього», - сказала Марія. Тим часом, майбутній тренер вокалістки Сергій Бабкін зізнався, що є прихильником творчості В’ячеслава, а Джамала додала, що у захваті від голосу дівчини.

Даніїл страждав від знущань у школі. Єдине, що допомагало йому триматися – це музика. Особливо хлопцеві подобалися Twenty One Pilots, соліст яких також пройшов складу соціальну адаптацію. Кумири надихнули Даніїла взятися за власну творчість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команду Бабкіна поповнили два талановитих вокалісти

Новини по темі