DOROFEEVA дала пораду учасникам нового сезону "Голосу країни" (ексклюзив)

Голос країни
Надя Дорофєєва про підготовку до "Голосу країни-13" — інтерв'ю

Тренерка "Голос країни-13" Надя Дорофєєва розповіла, яких критеріїв буде притримуватися під час сліпих прослуховуваннях.

Поділитися:

3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться довгоочікувана прем’єра європейського сезону “Голосу країни, який знімається у Варшаві за всебічної підтримки польських партнерів. Європейський сезон покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світу. Тренерами "Голосу країни-13" стали self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні — Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця "Голосу країни-11" — DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренери "Голосу країни-13": за кого вболіватимете у новому сезоні?

В ексклюзивному інтерв'ю сайту 1+1 Надя Дорофєєва поділилася враженнями від повернення у червоне крісло та розповіла, якою тренеркою планує бути.

Якою була перша реакція на те, що ви стали тренером?

"Голос країни — надзвичайно серйозний проєкт для всієї України"

Щоразу, коли йду на "Голос країни", дуже сильно хвилююся. Перша реакція — це, звичайно, щастя, але це щастя з величезною відповідальністю. Моя радість виглядає зазвичай так (робить радісне здивоване обличчя — прим. ред.), і потім я собі кажу: "Так, спокійно, це ж величезна робота". "Голос країни" — це надзвичайно серйозний проєкт і дуже важливий для всієї України. Я розумію це і вже готуюсь.

Надя Дорофєєва про Голос країни - 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни" дає надію тренерам, учасникам та тим, хто буде його дивитись", — DOROFEEVA про новий сезон музичного проєкту

Яких критеріїв будете притримуватися на сліпих прослуховуваннях при відборі у свою команду?

"У цьому сезоні я буду прислухатися ще більше до свого серця!"

Я буду слухати своє серце і йти за тими чіткими точками, які для себе підготую. Я зараз на цій стадії. Я вже казала в ефірі "Сніданку з 1+1", що шукаю сучасних і обов’язково щирих людей. Мені важливо знайти такі серця на цьому проєкті. Буду звертати увагу на свої відчуття під час співу, на те, що мені підказує серце, тому що буває так, що ти чуєш, що людина не ті ноти декілька разів взяла, і ти думаєш: "ну, не ідеально заспівала". В мене були такі помилочки, коли я не поверталася, а потім хтось один все ж таки повернувся, і ця людина розкривалася. Я часто відчуваю це. Іноді здається, що помилка там завадила. Ні! Відчув навіть через помилку? Повертайся! У цьому сезоні я вже буду мати цей досвід і буду прислухатися ще більше до свого серця.

Надя Дорофєєва фото - 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіційно: Надя Дорофєєва та Міша Кацурін одружилися (фото)

Будь ласка, дайте якусь пораду учасникам шоу.

"Не сумнівайтесь в собі ніколи!"

По-перше, обов’язково, хоча вже пізно про це говорити, але відправляйте заявку на "Голос країни". Іноді страх долає і ви можете засумніватися десь в собі. Не сумнівайтесь в собі ніколи! Пробуйте обов’язково, стукайте в усі двері. Коли ви вже приходите на "Голос країни", дуже важливі етапи — знайомство з командою: з адміністраторами, з тими, хто вам допомагає поза кадром. Будьте до них уважними, і вони вам будуть підказувати ще більше. І, звичайно, з музичними продюсерами "Голосу країни", тому що до них теж треба прислухатися. В них неймовірний досвід, і як я знаю, учасників готують до сліпих прослуховувань. Є там спеціальна підготовка, про яку ми не знаємо. Цей етап дуже важливий для вас, саме вибір пісні.

Нагадаємо, нещодавно “Голос країни” презентував однойменний саундтрек, який можна прослухати за посиланням: https://song.link/i/1703760995

Де дивитись "Голос країни-13":

-         Прямий ефір із 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ”, Мegogo та на інших ОТТ-платформах (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).

-         Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ (на території України), а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” (епізоди можна буде подивитися по всьому світові).

Більше подробиць читайте на сайті.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:
Facebook
Instagram
YouTube

Новини по темі