DOROFEEVA не стримує емоцій у новій пісні, яку написала разом із бойфрендом Мішею Кацуріним

Голос країни
DOROFEEVA - вотсап слухати онлайн (відео)

Трек під назвою “вотсап”.

Поділитися:

Українська співачка, тренерка "Голос україни-12" DOROFEEVA потішила фанів виходом нового треку під назвою “вотсап”, який вона написала разом зі своїм бойфрендом Мішею Кацуріним. Це вже друга спільна робота закоханих (перша - трек "Щоб не було"). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DOROFEEVA та Лілу45 про дуетне виконання "Щедрика" та різдвяні традиції у своїх родинах — інтерв'ю

У новій роботі DOROFEEVA продовжує пошуки “сенсів” у новій музиці, вкладає власні емоції, особисті історії, а також творчу рефлексію щодо переживань і відчуттів людей навколо.

“Розлука, відстань, розставання, емоційна напруга, внутрішній надрив і розпач – це те, що переживає багато людей зараз. Я бачу ці історії щодня, відчуваю їх, пропускаю крізь себе. Тому пісня “вотсап” така надривна, настільки переповнена емоціями. Це моя найсерйозніша пісня, вона нова для мене – за змістом і за вокальною подачею” – DOROFEEVA.

Вайб пісні надихнув режисера кліпа Інді Хаіта на  нестандартне відео:

“Я шукав підхід, щоб передати надрив та емоційність, що є у пісні, і саме пісня підказала мені рішення у вигляді крутої барабанної партії. Я вирішив показати дівчину, яка важко переживає розлуку, і весь свій біль та розпач вкладає в кожний удар барабанної палички. Вона грає й грає, поки сили не закінчуються”. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DOROFEEVA дала пораду майбутнім тренерам “Голосу країни” та презентувала нову відеороботу “У моїй душі” у “Сніданку з 1+1”

Слухаємо разом!

Новини по темі