"Для мене цей виступ був поза конкурсом. Це ваша сповідь", —DOROFEEVA не змогла стримати емоцій від виступу військового Юрія Городецького на "Голосі країни-13"

Голос країни
Виступ військового на Голосі країни-13 розчулив DOROFEEVA

В останніх "кросбатлах" європейського сезону "Голосу країни" Юрій Городецький до сліз розчулив DOROFEEVA.

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі “1+1 Україна” з 21:00 відбувається показ восьмого епізоду європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон знімають у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Європейський "Голос країни-13" покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. У легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

Триває передостанній етап "Голосу країни" — "кросбатли". Раніше цей раунд проєкту називали "вокальні нокаути". Окрім нової назви, цьогоріч також змінили й правила: в одному протистоянні виступають учасники з різних команд, а тренери "кидають виклик" один одному. Переможця визначають глядачі в залі через голосування у спеціальному застосунку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов у крос-батли "Голосу країни-13": відомі всі учасники

Останні "кросбатли" сезону розпочав Артем Пивоваров. Останньою з його команди на сцену вийшла Ізабелла Іващенко. Дівчина родом з Ніжина, Чернігівська область. Зараз живе у Великій Британії та проводить освітню роботу про Україну. Ізабелла організовує чимало благодійних заходів та концертів, на один з яких завітав британський принц Едвард. Її головною метою є популяризація української культури в усьому світі, і для цього вона прийшла на "Голос країни-13".

голос батли іващенко

Один учасник залишився і в команді DOROFEEVA. Останнім в ефірі заспівав військовий Юрій Городецький. Чоловік служить в Збройних Силах України та є частиною 28-мої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу. Відео зі співом військового вже не один раз вірусилися в мережі, за що його назвали “найспівучішим бійцем” ЗСУ.  Юрій взяв участь у "Голосі країни-13" задля прославлення всіх українських воїнів.

голос кросбатли городецький

На "кросбатлах" учасники по черзі виконали підготовані пісні. Ізабелла Іващук заспівала трендову "Infinity" — Jaymes Young:

"З тим, як рухаюся по проєкту, у мене підсилилося відчуття, що я все роблю правильно. Проєкт "Голос країни" став моїм натхненням".

Голос учасниці заграв новими барвами. Ізабелла заспівала потужно та професійно, чим підкорила всю глядацьку залу.

голос батли іващенко

Юрій Городецький виконав "Єднаймося, браття" — гурт Шабля. Ця пісня набула великої популярності, адже відображає воєнні реалії:

"Відчуваю перед собою велику відповідальність, адже хочу донести до всієї Європи, до всього світу, що в нас досі триває війна... У боротьбі за незалежність життя віддають найкращі".

Змістовність пісні та неймовірний вокал Юрія викликав мурашки по шкірі у тренерів та глядачів. Для учасника ця композиція є особистою, тому виступ вийшов дуже щирим.

голос кросбатли городецький

Після виступів тренери поділилися враженнями. Артем Пивоваров похвалив Ізабеллу та Юрія:

"Цей фінал, який ви подарували нам, був найяскравішим завершенням цього етапу, і продовженням вашої особистої місії".

Тренерку DOROFEEVA настільки зачепив виступ Юрія, що вона не могла стримати сліз:

"Ми маємо змогу робити свою роботу, знімати цей сезон, завдяки таким людям, як ви. Для мене цей виступ був поза конкурсом. Юра, це ваша сповідь".

Юрій Городецький принагідно згадав слова свого командира:

"Хочу процитувати свого покійного командира полковника Віталія Гуляєва. Він сказав: "Наша місія зараз надавати їм по зубах так, щоб вони більше ніколи в житті не думали зазіхати на нашу землю"".

Хто з учасників пройде далі, вирішували глядачі у залі. У голосуванні переміг Юрій Городецький, який став останнім суперфіналістом сезону. На цьому етапі проєкт покидає Ізабелла Іващенко. 

Дивіться виступи Ізабелли Іващенко та Юрія Городецького у "кросбатлах" "Голосу країни-13", що транслювали на "1+1 Україна":

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі