DOROFEEVA презентувала кліп на пісню "На самоті", яку створила разом з колегою по "Голосу країни-13" Іваном Клименком

Голос країни
Тренерка "Голосу країни-13" DOROFEEVA презентувала кліп на пісню "На самоті"

Тренерка "Голосу країни-13" DOROFEEVA випустила кліп "На самоті". У створенні пісні їй допомогли колега Іван Клименко та чоловік Міша Кацурін.

Поділитися:

Вже цієї неділі, 8 жовтня, о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" у вокальних батлах європейського сезону "Голосу країни-13" зійдуться учасники команд DOROFEEVA та Артема Пивоварова. Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. А поки ми чекаємо на новий епізод вокального проєкту, тренери радують власними творчими успіхами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: за кого з команди DOROFEEVA ви вболіваєте на "Голосі країни-13"?

Так, українська співачка Надя Дорофєєва презентувала новий кліп "На самоті". У створенні композиції артистці допомогали її чоловік Міша Кацурін та колега по "Голосу країни-13", тренер Іван Клименко

"Трек про кохання. І про сум. У кадрі – улюблений Київ , від світанку до вечора, від обріїв Троєщини до легендарного Київського велотреку. І любов, що сяє у темряві", — прокоментувала прем'єру співачка".

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі