Дружина Сергія Бабкіна розповіла про найромантичніший вчинок свого чоловіка

Голос країни

Зірковий тренер зізнався, які сюрпризи робить своїй коханій і дітям.

Поділитися:

Сергій Бабкін показав архівне фото зі свого весілляЗірковий тренер головного вокального проекту країни «Голос країни 7», а також люблячий чоловік і щасливий батько Сергій Бабкін дав ексклюзивне інтерв'ю журналу «Отдохни» і разом з дружиною Сніжаною, дочкою Веселиною і сином Артуром прикрасив обкладинку видання.

Лідер групи 5'Nizza зізнався, що на проекті «Голос країни 7» знайшов справжнього друга. Товариські стосунки у нього склалися з колегою по червоному кріслу Потапом:

 Коли ми зустрілися з Олексієм, я його страшенно полюбив, ми з ним одразу потоваришували. Можемо сісти і чесно поговорити про що завгодно. Я ним захоплююся.

Окрім того, тренер проекту розповів про своє знайомство з дружиною, яка підкорила його серце з першого погляду, і про вінчання, яке відбулося вісім років тому в День театру.

Сергій - ідеал чоловіка для мене. Я таких не зустрічала ніколи і зараз не бачу. Він супер-уважний. Іноді скажеш щось, думаєш, він і не помітив, а він все чує і запам'ятовує, - каже дружина Сергія Сніжана.

Цікаво, що тренер «Голос країни 7» відкрив свій рецепт сімейного щастя читачам журналу «Отдохни» і розповів, хто в їхній родині найбільший романтик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін зізнався, чому його дружина приходить на репетиції «Голос країни 7»

Сергій Бабкін переконує, що вся його родина дуже романтична - кожен член сім'ї зіркового тренера щедрий на подарунки, робить сюрпризи і любить дивувати.

У «Голосі країни» мене називають «останнім романтиком», але я не вірю, що я останній! Та й як не бути романтиком, якщо пишеш вірші, пісні? - каже Сергій Бабкін.

Зірковий тренер також зізнався, що він любить робити подарунки і дружині, і діткам, закидати всю кімнату повітряними кульками тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін опублікував зворушливе фото з мамою

Більше про секрети виховання дітей, сімейний відпочинок і домашніх улюбленців Бабкіна читайте в свіжому випуску журналу «Отдохни».

Зауважимо, що цієї неділі о 21:00 учасників «Голос країни 7» і їх тренерів чекають вокальні «нокаути» в командах Тіни Кароль та Джамали.

Нагадаємо, проект «Голос країни» та «Голос.Діти» оголошує про старт кастингів на наступний сезон. Взяти участь можуть маленькі вокалісти віком від 7 до 14 років або дорослі старші 18 років.

Заповнити анкету можна на сайті. Відкриті кастинги відбудуться 29-30 квітня, 13-14 травня, 20-21 травня в Києві (ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1, павільйон №12), реєстрація з 10-00 до 17-00.

Нагадаємо, що нещодавно Сергій Бабкін показав оголений торс.

Новини по темі