Екс-учасник "Голосу країни" KHAYAT презентував відвертий нео-поп альбом

Голос країни
KHAYAT - альбом Ultra II слухати -1+1
Фото: Сергій Андрушенко

Співак завітав у студію "Сніданку з 1+1", щоб розповісти більше про прем'єру.

Поділитися:

Екс-учасник "Голосу країни", український співак KHAYAT презентував новй альбом  EP “Ultra II”, який став довгоочікуваним продовженням музичних життєвих рефлексій артиста.
Реліз альбому мав відбутись ще навесні 2022 року, але через початок повномасштабної війни був відкладений і переформатований. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: вгадайте, хто стане третім тренером "Голосу країни-13"

«За рік очікування деякі з пісень особисто для мене просто втратили свою актуальність, тому були написані нові, які вже резонують зі мною сьогоднішнім. Моя музика змінюється, зростає разом зі мною і я вважаю це прекрасним», - говорить артист.

хаят

Альбом складається з 5 треків, які ведуть розповідь багатогранних історій людського буття у грі ситуативних контрастів, а саме: «Шов», «Дворами», «Error», «Нехай» та «Давай, давай».

«Всі історії в цьому альбомі є абсолютно універсальними та водночас особливими. Одягнувши навушники, ви неодмінно почуєте там про себе, якщо ви хоча б раз вже стикались з гостросюжетними реаліями людських відносин. Наративи закладені у цих піснях стали більш доступними для розуміння і це те, що мені б хотілось привнести у українську поп-індустрію: більше сенсу, відвертості  та живих емоцій. Кожен рядок  у цьому альбомі на своєму місці і був прожитий мною особисто. Вірю, що саме таким чином і має писатись трушна музика», - коментує KHAYAT.

хаят

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  У третє тренерське крісло головного музичного проєкту “Голос країни-13” на “1+1 Україна” сяде український музичний супергерой

Співак також завітав у студію "Сніданку з 1+1", щоб розповісти більше про прем'єру. Дивіться, як це було, на сайті 1+1:

 

Новини по темі