Фіналістка "Голосу країни-10" Настя Балог та POSITIFF презентували трек про Батьківщину: прем'єра "Додому"

Голос країни
POSITIFF та Настя Балог випустили дуетну пісню: прем'єра  "Додому"

POSITIFF та Настя Балог розповіли історію про двох закоханих українців.

Поділитися:

Вже 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра нових епізодів головного вокального проєкту "Голос країни", показ якого було перервано через повномасштабне вторгнення рф в Україну. Тим часом учасники попередніх сезонів радують прихильників новими чутливими композиціями. Так, фіналістка 10 сезону "Голосу країни" Настя Балог презентувала дуетну композицію з українським співаком POSITIFF.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер “Голосу країни” Потап ексклюзивно в ефірі “Сніданку з 1+1” розповів про те, як почуває себе після параліча обличчя та поділився, як допомогає ЗСУ

У новій пісні, яка отримала назву "Додому", артисти розповіли історію двох закоханих українців, які мріють повернутися на Батьківщину і зустрітися у рідному місті. Дівчина була змушена покинути рідну Україну через військову агресію росії, а хлопець тим часом встав на захист держави. Тепер закохані мріють нарешті воз'єднатися, що сьогодні знайомо кожній вимушено розлученій родині.

"Дім — це місце, де на тебе чекають та куди завжди можна повернутися. Однак війна відібрала рідні стіни в багатьох українців, розкинувши їх по різних країнах і містах. Та незважаючи на тимчасове місце проживання, кожен із них об’єднаний не лише вірою в перемогу, а й спільним бажанням якомога скоріше повернутися додому", — прокоментувала прем'єру Настя Балог в Instagram.

Нагадаємо, у продовженні 12-го сезону "Голосу країни" буде потужна благодійна складова, націлена на підтримку українських захисників. Метою стане збір 3 млн гривень на закупку аерозасобів для розвідки. 

Новини по темі