Народне голосування на Голосі країни-12: поверніть улюбленого учасника до суперфіналу проєкту

Голос країни
Поверніть улюбленого учасника до суперфіналу проєкту Голос країни-12: голосування

Голосуйте за учасника, який вам сподобався найбільше.

Поділитися:

Народне голосування "Голосу країни-12" на сайті 1+1 завершилося. Наразі організатори взяли час, щоб перевірити достовірність голосів. Результати голосування будуть оголошені у прямому ефірі "Голосу країни-12" у неділю, 20 листопала, о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

Марія Сур

Марія Сур

Марія Сур — школярка із Запоріжжя з дуже потужним вокалом, яка мріє про сцену і робить усе для наближення до своєї мети. Залишила проєкт на Нокаутах в команді Олі Полякової. Усі тренери сказали, що вона співачка світового рівня. Після вторгнення рф на територію України Марія брала участь у масштабному благодійному концерті у Швеції, на якому було зібрано 8 мільйонів євро для України.

Віктор Кирилов

Віктор Кирилов

Зірка TikTok з Одеси Віктор Кирилов залишив проєкт на Нокаутах у команді Олі Полякової. Віктор народився в Кам'янець-Подільському, з дитинства грав на балалайці, виступав на численних конкурсах, зокрема у Європі. Нині ж він живе та навчається в Одесі, в музичній академії, вуличними та благодійними концертами збирає кошти для ЗСУ.

Юлія Войтко

Юлія Войтко

Залишила проєкт на Нокаутах в команді Олі Полякової. 20-річна Юлія з Одеси хоче повірити у себе, як у співачку. На "Голос країни" вона прийшла заради дідуся, для якого успіхи онуки - велика радість та гордість.

Сабіна Сафарлі

Сабіна Сафарлі

36-річна Сабіна Сафарлі із Запоріжжя прийшла на Голос країни, аби довести собі та синові, що зі своїми страхами потрібно боротися. Після початку війни Сабіна разом із синами вирішила лишитись у Запоріжжі та волонтерити.

Валерія Бутурліна

Валерія Бутурліна

Залишила проєкт в Нокаутах у команді Потапа. 23-річна Валерія Бутурліна з Нікополя співає із 8 років та вже викладає вокал. У неї є 16 своїх учнів віком від 4 років. Дівчина вирішила прийти на проєкт, щоб її нарешті почули в Україні та за її межами. Зараз мешкає в Києві, працює педагогом з вокалу, навчає співати дітей і дорослих.

Gera Gerc

Gera Gerc

Залишив проєкт в Нокаутах в команді Потапа. Радіоведучий та репер Gera Gerc із Запоріжжя ризикнув спробувати свої сили на «Голосі країни», не дивлячись на те, що проєкт асоціюється зі співом, а не з читанням репу. Після початку повномасштабного вторгнення Герман активно займається волонтерством як для ЗСУ, так і для цивільного населення.

Наталія Бурик

Наталія Бурик

Залишила проєкт в Нокаутах в команді Потапа. 23-річна Наталія Бурик із Сумщини, з міста Лебедин — самоучка. Із самого дитинства вона писала пісні, однак вони так і залишались у записах. Нині Наталія працює вчителем музики в середній школі міста Києва. Учасниця «Артоборни».

Жубан Єрназар

Жубан Ерназар

Залишив проєкт в Нокаутах в команді Потапа. 25-річний співак з Казахстану Жубан Єрназар дуже хоче, аби Україна дізналася, як звучить Казахстан. Неодноразово співав українських пісень. Жубан працює вокалістом в симфонічному оркестрі в місті Алмати.

Михайло Герасимчук

Михайло Герасимчук

Залишив проєкт в Нокаутах в команді Потапа. Михайло із Запоріжжя. Уся його сім'я певним чином пов'язана з металургією, тож у нього не було великого вибору, куди вступати. Батьки сказали, що потрібно вступати до металургійного коледжу. Однак душа хлопця лежить до співу, і він дуже хоче стати артистом. Також, Михайло мріє відкрити дитячу музичну школу. 

Ярослав Кайда

Ярослав Кайда

Залишив проєкт в Нокаутах в команді Потапа. 28-річний харків’янин Ярослав Кайда працює тур-менеджером, організовує концертні тури різноманітних рок-гуртів. Ярослав співає у жанрі метал-рок. Він мріє стати відомим рокером і збирати стадіони так, як і його кумири. 

Назар Ільчишен

Назар Ільчишен

Залишив проєкт на етапі Нокаутів. Талановитий син пастора зі Старокостянтинова Назар Ільчишен із шести років пише пісні. Назар створив аранжування всіх пісень, які виконав у проєкті. Разом з батьком-пастором та родиною перетворив власний дім та церкву на прихисток для сотні біженців з різних регіонів України. Влаштовує благодійні концерти для збору коштів для ЗСУ та цивільного населення. На початку року Назар мріяв про велику сцену, нині ж хлопець мріє про перемогу України. 

Ярослав Гавянець

Ярослав Гавянець

Залишив проєкт на етапі Нокаутів. "Кіборг", який захищав донецький аеропорт та був у полоні, — Ярослав Гавянець із Тернопільщини нині перебуває на службі в ЗСУ. Він все життя мріяв про сцену, проте участь в АТО змінила його життя. На "Голос країни" Ярослав прийшов дізнатись та відчути, ким би він міг бути, аби не війна.

Максим Бородін

Максим Бородин

Залишив проєкт на етапі Нокаутів. Батько трьох дівчат Максим Бородін із міста Вільнянськ прийшов на "Голос країни", аби стати прикладом для своїх дівчат та показати усій країні, що родинні цінності - це найважливіший фундамент успіху у житті.  Нині Максим - волонтер, переганяє автівки військовим на «0». Брав участь у виступах для ЗСУ у прифронтових зонах, що організував тренер команди «Другий шанс»  Голосу Країни, Андрій Мацола.

Дует 2TONE

2tone

Залишили проєкт на етапі Нокаутів. 2tone - дует хлопців, Іван та Богдан, що грають на вулицях Києва. Грають біля Андріївської церкви, у парку Шевченка, на Контрактовій. Хлопці давно мріяли перейти на новий рівень та піти з вулиці. Мріють просувати себе та свою авторську музику на українській сцені. Брали участь у виступах для ЗСУ у прифронтових зонах, що організував тренер команди «Другий шанс» Андрій Мацола.

Дует Дмитро Цимбал та Роман Меліш

Дмитро Цимбал та Роман Меліш

Дует отримав найбільше визнання і високу оцінку від глядачів. Дмитро Цимбал із Черкащини вразив усіх потужним академічним вокалом. Дмитро учасник легендарного українського хору імені Верьовки, а на "Голос країни" прийшов, щоб спробувати себе в ролі сольного артиста. Роман Меліш із Львівщини прийшов на "Голос країни", аби популяризувати академічний спів, оскільки публіка класичної музики, за словами Романа, старішає. На етапі вокальних батлів хлопцям запропонували виступити у Нокаутах дуетом, що вони й зробили. Залишили проєкт на етапі Нокаутів. Обидва беруть участь у великій кількості благодійних концертах, аби привернути увагу до війни в Україні та по збору коштів на потреби ЗСУ.

Павло Тютюнник

Павло Тютюнник

Павло Тютюнник із міста Тернопіль залишив проєкт на етапі Нокаутів. Бере участь у благодійних концертах по збору коштів для ЗСУ.

Олександр Олещук

Олександр Олещук

Львів'янин Олександр Олещук алишив проєкт в Нокаутах в команді Наді Дорофеєвої. Олександр — спадковий масажист. Його тато та старший брат робили масажі і навчили його цьому ремеслу. Сцена "Голосу країни" — найперша у житті хлопця. До цього він ніколи не ходив на вокал. У вільний від роботи час Олександр підігрує собі на гітарі, і душа у нього лежить саме до музики. Нині збирає кошти на медикаменти для цивільного населення.

Оксана Позивай

Оксана Позивай

Залишила проєкт в Нокаутах в команді Наді Дорофеєвої. Киянці Оксані Позивай 26 років. Вона працює у пекарні, добре знається на хлібі, а також обожнює співати. Дівчина співає у гурті, однак вважає, що у складі гурту вона вже реалізувалася і тепер треба йти далі – робити свою кар'єру, збирати свої концерти та стадіони. Нині у складі музичного колективу працює на благодійних виступах, які організовує MONATIK.

Наталія Миколаєнко

Наталія Миколаєнко

Залишила проєкт в Нокаутах в команді Наді Дорофеєвої. Авторка пісень із Білої Церкви Наталія Миколаєнко сама пише музику та робить кавери. Наталія Миколаєнко виступає на благодійних концертах, пише власний україномовний альбом про свободу, цінність часу, любов та Україну. Дівчина також готує мюзикл, щоб надихнути людей жити далі в теперішніх реаліях. Наталія прийшла на "Голос країни", аби вийти на нову новий етап своєї музичної кар'єри та присвятити виступ батьку, який завжди вірив неї, її талант і став справжнім супергероєм у її житті.  

Яна Мілевська

Яна Мілевська

Залишила проєкт в Нокаутах в команді Наді Дорофеєвої. Київська вулична співачка Яна Мілевська вже тривалий час підкорює вулиці столиці своїм співом. До війни вона співала на Хрещатику, а з початком повномасштабного вторгнення дівчина почала сама писати українськомовних пісень, а усі кошти, зароблені від їхнього виконання, вона передає на ЗСУ.

Новини по темі