Будемо збирати гроші для ЗСУ: Катерина Осадча розкрила деталі повернення "Голосу країни"

Голос країни
Катерина Осадча розказала про деталі повернення "Голосу країни"

Ведуча "Голосу країни" Катерина Осадча розповіла, яким буде продовження проєкту та про його благодійну складову.

Поділитися:

Вже 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ покажуть продовження 12 сезону наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни», який був перерваний через повномасштабне вторгнення росії на територію України. Яким же буде продовження сезону та як це допоможе ЗСУ? Про це детально розповіла ведуча "Голосу країни" Катерина Осадча в ефірі ТСН.

За словами Катерини Осадчої, проєкт продовжуватиметься з урахуванням умов сьогодення, адже "Голос країні" ніколи не був суто розважальним. Він завжди давав надію і тепер надихатиме українців на перемогу.

"Це проєкт, який давав надію тисячам молодих і не дуже людей. Давало велику надію на кар'єру, реалізувати себе, показати себе на сцені. Це проєкт про талановитих українців для крутих українців, які завжди бачили в цьому проєкті велику надію. Ми завжди раділи, коли до нас на сцену поверталися наші випускники, і вони вже зірки. А зараз вони стали ще більшими зірками. Давайте подивимося тільки на співачку KOLA, яка з приходом повномасштабної війни записала велику кількість пісень, які надихають мільйони людей", — поділилася Катерина Осадча

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни" — це ті пігулки від депресії, яких так потребує народ", — ведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов в ефірі "Сніданку з 1+1" на ТЕТ про повернення шоу.

Також Катерина відзначила, що у проєкті буде присутня потужна благодійна складова, націлена на підтримку українських захисників. На "Голосі країни-12" проходитиме благодійний збір коштів для допомоги ЗСУ. Як стало відомо, збиратимуть 3 млн гривень на аерозасоби для розвідки

"Ми не тільки цими ефірами будемо надихати людей на подальшу боротьбу. Зараз надзвичайно важливо бачити, що ці молоді люди разом з зірковими тренерами, разом з нами, ведучими, мають єдину мету — перемогти. З такими людьми, з такими талантами у нас немає шансу не перемогти. Протягом усіх ефірів, починаючи з 2 жовтня, ми будемо збирати гроші для наших Збройних сил України", — розповіла Катерина Осадча.

Нагадаємо, прем'єра нових епізодів 12 сезону "Голосу країни" стартує на телеканалі ТЕТ з 2 жовтня о 21:00.

“Голос країни” разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголошує благодійну ініціативу під назвою “Твій Голос на аерозасоби для розвідки”.  Його метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для  цілої бригади на передову - квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. 

Голос

Відсьогодні кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень. Всі гроші підуть на аерозасоби. Тисячі SMS-голосів зможуть стати гучною народною підтримкою ЗСУ.

Усі деталі за посиланням на онлайн-платформі Dobro.UA.​​​

Новини по темі