"Голос країни" — це ті пігулки від депресії, яких так потребує народ", — ведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов в ефірі "Сніданку з 1+1" на ТЕТ про повернення шоу

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов в ефірі "Сніданку з 1+1 на ТЕТ про повернення шоу "Голос країни"

Катерина Осадча та Юрій Горбунов в ефірі "Сніданку з 1+1" презентували повернення "Голосу країни-12". 

Поділитися:

Ведуча "Голосу країни-12" Катерина Осадча у свій день народження в ефірі “Сніданку з 1+1” разом з чоловіком, ведучим та продюсером Юрієм Горбуновим, який зробив сюрприз дружині та прийшов до студії з величезним букетом квітів, оголосили про повернення музичного проєкту на екрани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний музичний проєкт “Голос країни” повернеться в ефір на телеканалі ТЕТ та буде допомагати ЗСУ

Ведучі вперше від початку повномасштабного вторгнення дали разом інтерв’ю, згадали, що саме "Сніданок з 1+1" та "Голос. Діти" діли початок їх стосункам та розповіли, яким буде продовження головного музичного шоу країни.

"Ми маємо попри все жити, тому що наш ворог хоче, щоб ми зневірились. Головне, що ми продовжуємо жити, дивитися вперед, пам'ятати важливі дати, дні народження, дні народження дітей, влаштовувати дітям свято, якесь маленьке свято для себе. Потрібно пам'ятати про себе", — розказала Катя Осадча в ефірі "Сніданку з 1+1".

Горбунов і Осадча

До ефіру "Сніданку з 1+1" долучився чоловік Каті Осадчої, ведучий та продюсер Юрій Горбунов. Чоловік прийшов з букетом квітів та згадав історію зародження кохання зіркового подружжя:

"У мене зараз справжнє дежа вю. Насправді вся наша історія почалася зі "Сніданку з 1+1". Коли стало відомо, що ми будемо вести "Голос.Діти", Катю запросили на день народження 12 вересня в ефір у гості. Мені подзвонили і попросили прийти привітати Катю. Я сам купив букет, це ж моя майбутня партнерка, як з'ясувалося (сміються — прим.). Тому "Сніданок з 1+1" почав всю цю історію».

Ведучі розповіли, що першим у коханні зізнався Юра, а ініціатором стосунків була Катя.

«Я підвозив Катю додому після зйомок «Голос.Діти», тих епізодів, що йшли в запису. Зайшов на «чай»...  і все склалося», — зізнався Юра Горбунов.

Юрій Горбунов та Катя Осадча в ефірі "Сніданку з 1+1" оголосили про повернення 12 сезону "Голосу каїни" на телеканалі ТЕТ:

"Голос країни" повертається. Все на те, на що ви чекали, з улюбленими тренерами, з улюбленими ведучими на телеканалі ТЕТ вже з 2 жовтня. Ми на цю зустріч надзвичайно чекали півроку", — розповіла Катя Осадча.

Юрій Горбунов розказав, яким буде продовження головного пісенного шоу, а також зазначив, що повернення стало можливим завдяки ініціативі та підтримці народного тренера Андрія Мацоли:

"Ми всі дуже сумували за "Голосом країни". Люди писали, питали, коли повернеться. Андрій Мацола був ініціатором повернення "Голосу країни", і це правильно, тому що музика в нашій крові, в нашому ДНК, музика і пісня завжди лікувала і вона потрібна. В нових ефірах будуть українські народні пісні, сучасні пісні, написані українською мовою, це вся генетика України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осіння хандра та війна: де шукати позитивні емоції та як підтримати себе (поради психотерапевта Олега Чабана у «Сніданку з 1+1» на ТЕТ)

Юрій Горбунов, розмірковуючи над питанням, чи на часі зараз повернення шоу, зауважив, що людям зараз це просто необхідно:

«І не тільки пісенні, а й гумористичні шоу людям потрібні. Звісно, не так, як це було до війни, коли ми могли вільно жартувати. Але це — пігулки від тих депресій, у яких знаходиться народ. «Голос країни» — це частина нашої співочої української душі».

Ведучі шоу наголосили, що у продовженні «Голосу країни» буде благодійна складова:

«Буде великий благодійний збір. Усі глядачі зможуть долучитися до благодійної кампанії для допомоги ЗСУ. Коли приходять такі новини, на які ми чекали місяцями, треба ще більше допомагати. Це надихає».

Новини по темі