Голос країни-12: всі виступи другого епізоду етапу "Вокальних батлів" (відео)

Голос країни
Голос країни: всі виступи другого епізоду етапу Вокальних батлів за 30 жовтня — відео

12 сезон шоу "Голос країни": дивіться, як співали учасники другого епізоду етапу "Вокальних батлів".

Поділитися:

У неділю, 30 жовтня, в ефірі наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни" на ТЕТ — другий етап запеклих батлів. У продовженні сезону оголошена благодійна метапід час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ.  "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійна ініціатива на "Голосі країни-12": долучайтеся до збору на аерозасоби для розвідки

Gera Gerc – Юрій та Аліна Лаврови – Zitti E Buoni

Розпочинає фінальний раунд батлів команда Потапа. Зустрічайте радіоведучого Gera Gerc та сімейний дует Юрія та Аліни Лаврових із піснею Zitti E Buoni. За рішенням Потапа, далі пройшов Gera Gerc. Юрій та Аліна покинули проєкт. 

Марія Квітка – Ярослав Гав’янець  – Ой у вишневому саду

У батл вступає команда Олі Полякової. На сцені – збирачка фольклору, стилістка Марія Квітка та захисник Донецького аеропорту Ярослав Гав’янець із піснею, яку знає кожен українець – “Ой у вишневому саду”. Шлях у співочому проєкті продовжать обидва учасники. 

Давид Маскиса – Нарек Амірян – Така, як ти

Вокальний батл продовжує команда Наді Дорофєєвої. Провідний хірург із Єревану Нарек Амірян та автомеханік німецького концерну Давид Маскиса заспівали трек "Така, як ти". Далі пройшов Давид. На жаль, Нарек покинув проєкт. 

2Tone – Мар’ян Романчук – Believer 

Дует 2Tone та співак із вулиць Західної України Мар’ян Романчук виконали трек Believer гурту Imagine Dragons. Пройшов у нокаути дует 2Tone. Мар’ян припинив участь у проєкті. 

Ігор Ольховий – Жубан Єрназар 

Менеджер друкованої продукції Ігор Ольховий та фанат українського "Голосу країни" Жубан Єрназар вийшли на сцену із хітом, який ще не звучав на “Голосі країни”. Далі пройшов Єрназар, а ось Ігор був змушений покинути проєкт. 

Юлія Войтко – Вікторія Літвінчук 

На сцені – підопічні Олі Полякової із надпотужними голосами. Це Юлія Войтко та Вікторія Літвінчук. Зіркова тренерка пропустила у нокаути Юлію. На жаль, Вікторія покинула проєкт. 

Гліб Пархоменко – Володимир Порубайло 

Продовжують боротьбу у вокальних батлах фанат року Гліб Пархоменко та співак з Одеси Володимир Порубайло. Надя Дорофєєва йде у нокаути разом із Глібом. Володимир ж продовжить боротьбу у шоу разом із командою “Другий шанс”. 

  

Назар Ільчишен – Дар’я Забєліна 

Зворушливий дует – Назар Ільчишен та Дар’я Забєліна розчулили своїм виступом усіх присутніх. У проєкті залишився Назар. На жаль, Даша не пройшла далі. 

Карина Столаба – Діана Матвійчук – Анастасія Паламарь 

Наступні на сцені – тріо Потапа, а саме Карина Столаба, Діана Матвійчук та екстраучасниця у команді Анастасія Паламарь. Потап вирішив пропустити у нокаути Карину. Анастасія і Діана залишили проєкт. 

Ірина Бенько – Віктор Кирилов – Шаленій

На сцені – учасники команди Олі Полякової: домогосподарка Ірина Бенько та співак Віктор Кирилов. Виконавці заспівали пісню Гайтани “Шаленій”. Далі пройшов Віктор. Ірина покинула проєкт. 

Марія Сур – Оксана Позивай – Easy On Me

Далі – дівочий батл. На сліпих прослуховуваннях до цих виконавиць поверталися тренери у повному складі. Зустрічаємо школярку із Запоріжжя Марію Сур та консультанта із пекарні Оксану Позивай із Києва. Вони заспівали хіт співачки Адель – Easy On Me. Надя Дорофєєва обрала Оксану. Під час вокальної крадіжки Марію обрали Потап та Оля Полякова. Марія вирішила продовжити свій шлях у проєкті разом з Олею. 

Михайло Цар – Олександр Коржов 

На сцені "Голосу країни" – Михайло Цар й Олександр Коржов. Продовжить боротьбу у нокаутах Михайло. На жаль, Олександр покинув проєкт. 

Клім – Марта Липчей 

На сцені – колишній пілот та музикант Клім та співачка Марта Липчей. За рішенням Олі Полякової, у нокаути пройшла Марта. Клім покинув співочий проєкт. 

Юлія Штоля – Михайло Герасимчук – I Gotta Feeling

Співачка з ресторану Юлія Штоля з Умані та колишній металург Михайло Герасимчук із  Запоріжжя з команди Потапа виконали трек The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling. Олексій обрав Михайла. На жаль, Юлія покинула проєкт. 

Євгенія Тананаєва – Наталія Миколаєнко 

На ринг запрошені фінансова менеджерка Євгенія Тананаєва та авторка пісень Наталія Миколаєнко. Їхня тренерка Надя Дорофєєва дала шанс Наталії.

Дмитро Цимбал – Роман Меліш 

Останніми виступили соліст хору Дмитро Цимбал із Києва та вокаліст Роман Меліш. І Дмитро, і Роман продовжать шлях у проєкті “Голос країни” у вигляді дуету.

Новини по темі