Що потрібно знати про суперфіналістів "Голосу країни-13": дізнайтеся більше про улюблених учасників

Голос країни
Голос країни-13: біографія суперфіналістів

Декілька фактів з біографії суперфіналістів 13 сезону проєкту "Голос країни".

Поділитися:

На телеканалі "1+1 Україна" показали восьмий епізод європейського сезону "Голосу країни-13" – фінальні “кросбатли”. Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA. Дивіться "Голос країни" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": всі виступи другої частини "кросбатлів" (відео)

Оновлений формат півфіналу проходив за новими правилами. Учасники з різних команд змагалися між собою. Під час ефіру тренер кидає виклик іншому тренеру, виставляючи свого учасника. Зірковий наставник мав прийняти виклик та запросити на сцену вокаліста зі своєї команди, який стане гідним конкурентом. На сцені учасники по черзі співали підготовлені пісні, а переможця “кросбатлу” обирали глядачі в залі, шляхом голосування у спеціальному застосунку. На голосування глядачі мали лише 30 секунд, після чого ведучі проєкту Юрій Горбунов та Катерина Осадча оголошували переможця. За правилами “кросбатлів”, у прямий ефір може пройти різна кількість учасників з кожної команди. 

►Анастасія Чабан (STASYA)

Суперфіналістка команди Івана Клименка на "Голос країни-13" Анастасія Чабан – молода артистка та фольклористка, яка брала участь у фольклорних експедиціях Україною. Стася поєднує народні мотиви із сучасним звучанням, а свій унікальний стиль називає "фольк-енд-біт". Прийшла на "Голос країни-13” задля поширення української культури у всьому світі та старту сольної кар’єри. Під час “сліпих прослуховувань” вразила оригінальним виконанням пісні DOROFEEVA “Вотсап” і миттєво розвернула всі чотири тренерські крісла. Під час “кросбатлів” Стася виконала композицію гурту Антитіла “Фортеця Бахмут”, і один із куплетів навіть створила самостійно. 

Анастасія Чабан

►Влад Пелих

Суперфіналіст команди Юлії Саніної, 16-річний Владислав Пелих, – наймолодший учасник “Голосу країни-13”. Влад родом з міста Пологи, Запорізької області. Його рідне місто понад рік знаходиться під окупацією. Хлопець переїхав до Гданська, де отримав велику підтримку місцевих мешканців. Участю у “Голосі країни-13” хоче віддячити польським друзям за допомогу “Голосі країни-13”. Під час “сліпих прослуховувань” вразив унікальним тембром голосу, який привів його до суперфіналу. Влад прагне максимально просувати українську культуру за кордоном, поширювати українські пісні та авторські.

Владислав Пелих

►Галина Печеніжська

Суперфіналістка команди Юлії Саніної, 33-річна Галина Печеніжська, родом з Харкова. Від початку повномасштабного вторгнення проживає у Німеччині. Там організувала український хор при німецькій церкві, де виконує різноманітні пісні, зокрема українські. Галина першою вийшла на сцену цьогорічного європейського сезону “Голосу країни” і одразу вразила тренерів. Обрала команду Юлії. Під час “кросбатлів” Галина заспівала всесвітньо відомий хіт Why must we wait until tonight Тіни Тернер Учасниця прагне, аби її виступи надихали жінок відчувати себе привабливими та гарними.

Галина Печеніжська

►Христина Старикова

17-річна Христина з команди Юлії Саніної родом з Донецької області. Вона з дитинства була головною зіркою і виступала на усіх міських заходах. Наразі проживає у Києві через близьку лінію фронту, але кожного дня мріє про повернення додому. Під час “сліпих прослуховувань” Христина заспівала пісню JVKE — Golden hour. Серед усіх тренерів обрала команду Юлії Саніної. А вже під час “кросбатлів” вразила перевтіленням, виконавши українську народну пісню. Цей виступ привів дівчину до фіналу.

Христина Старикова

►Роман Панченко

27-річний Роман Панченко з команди DOROFEEVA родом з міста Чернігів. Останні 5 років він проживає у Варшаві. Роман — вуличний музикант. Під час одного з вуличних виступів його помітив Кріс Мартін, фронтмен всесвітньовідомого гурту Coldplay. Він запросив хлопця виступити разом на своєму концерті, і там Роман Панченко заспівав українською. Роман професійно займається музикою та сам пише свої пісні. На "Голосі країни-13" неодноразово переписував популярні композиції під свій стиль, чим підкорив глядачів.

Роман Панченко

►Майрамік Авоян

Ще одна суперфіналістка команди DOROFEEVA Майрамік Авоян родом з міста Канів. Їй всього 18 років. Зараз проживає у Німеччині, де працює у місцевому McDonald's. Саме колеги з німецького McDonald's вмовили Майрамік взяти участь у музичному проєкті. На "сліпих прослуховуваннях" до учасниці розвернулись усі 4 тренери "Голосу країни-13", але вона вирішили продовжити шлях разом з DOROFEEVA.

Майрамік Авоян

►Михайло Панчишин (Ptashkin) 

Суперфіналіст команди Артема Пивоварова Михайло Панчишин у свої 25 років є ветераном війни. Він родом зі Львова, брав участь у звільненні Ірпеня та потрапив під 7-денне бомбардування міста, опинився в оточенні, з якого зміг вибратися та допоміг вивести поранених побратимів. Під час бойових дій Михайло отримав контузію, частково втратив слух і був комісований за станом здоров’я. Мета участі Михайла на проєкті — присвятити свою творчість усім українським воїнам та, як він сам каже, стати голосом невідомих героїв, що впали в боях. Пісня, яку Михайло заспівав на “сліпих прослуховуваннях", була написана разом з побратимами. Михайло на "сліпих прослуховуваннях" співав у стилі екстрим вокалу.

Михайло Панчишин

Дивіться фінал європейського сезону "Голосу країни-13" у неділю, 29 жовтня о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі