"Голос країни-13": хто пройшов до команди Юлії Саніної

Голос країни
Голос країни-13: хто пройшов у вокальні батли в команді Юлії Саніної

"Голос країни-13": хто з учасників потрапив до команди Юлії Саніної під час "сліпих прослуховувань".

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі “1+1 Україна” — четвертий, останній епізод першого етапу європейського сезонуГолосу країни-13”. Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Синтез таланту, дисципліни та харизми — найголовніше": Юлія Саніна про розвиток української музики та новий сезон "Голосу країни-13"

Під час зйомок “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшло 60 різножанрових вокалістів, які дивували тренерів та глядачів своїми виступами. Хто з учасників потрапив до команди Юлії Саніної та тепер змагатиметься у вокальних батлах?

Команда Юлії Саніної на “Голосі країни-13”

Галина Печеніжська

33-річна харків’янка Галина Печеніжська першою вийшла на сцену цьогорічного європейського сезону “Голосу країни”. Жінка від початку повномасштабного вторгнення живе у Німеччині. Коли вимушено переїхала до іншої країни, згадала про свою велику мрію стати співачкою й організувала український хор при німецькій церкві, у якому співають як українські народні пісні, так і пісні у стилі госпел. Оригінальне виконання хіта KUPALA від Jerry Heil, alyona alyona та Ela розвернуло усі тренерські крісла. Галина обрала команду Юлії Саніної, ставши першою учасницею в її команді.

Дар’я Мінєєва

Дар’я — відома беквокалістка, яка має дуже потужний голос. Вона вразила тренерів неймовірним виконанням пісні Miley Cyrus — Flowers. Юлія Саніна впізнала голос Дар’ї та першою розвернулась до учасниці. До неї обернулись усі тренери. Дар’я обрала команду Юлії Саніної.

Володимир Удовенко

Володимир Удовенко — із Бучі. Він — енергетик, який під час "блекаутів" допомагав повертати світло в оселі українців. Володимир заспівав пісню гурту тренерки "Голосу країни-13" Юлій Саніної — The Hardkiss — "Прірва". До нього обернулись Юлія Саніна та Артем Пивоваров. Володимир обрав команду артистки. 

Олександра Макаровська

Олександра — професійна співачка, яка останні 10 років працює на беквокалі у Джамали. Вразила тренерку "Голосу країни-13" Юлію Саніну співом та потрапила до її команди. Дівчина виконала хіт As it was популярного артиста Harry Styles.

Влад Пелих

Влад, якому лише 16, родом з Пологи Запорізької області. Рідне місто хлопця більше як рік знаходиться під окупацією. Участю у “Голосі країни-13” хоче віддячити польським друзям за допомогу. Пісня, яку виконав Влад, прозвучала українською та польською — Jerry Heil & Ochman — BRONIA. Юнаку вдалося розвернути крісла всіх тренерів, а обрав він команду Юлії Саніної.

Марія Стасюк

Професійна музикантка, для якої сцена “Голосу країни” стала першою за останні 10 років. Марія не хоче відкладати мрії на потім та прагне реалізувати себе попри всі життєві негаразди. Підкорила Артема Пивоварова та Юлію Саніну виконанням хіта Island співачки Miley Cyrus.

Назарій Малиновський

Назарій Малиновський з дитинства співав на службах в Соборі святого Юра. З 11 років почав прислуговувати в соборі, а далі вступив у Львівську духовну семінарію. Зараз навчається в Українському католицькому університеті на філософсько-богословському факультеті. Свою духовність хоче передавати через музику. На “Голосі країни-13” виконав Bruises від Lewis Capaidi, зачарувавши одразу трьох тренерів: Юлію Саніну, Івана Клименка та DOROFEEVA. Назарій обрав команду Саніної.

Христина Старикова

17-річна Христина — з Донецької області. Вона з дитинства була головною зіркою і виступала на усіх міських заходах. Наразі проживає у Києві через близьку лінію фронту, але кожного дня мріє про повернення додому. Христина виконала пісню JVKE — Golden hour. Серед усіх тренерів, які до неї повернулися, обрала команду Юлії Саніної.

Світлана Чередниченко

Киянка Світлана грає на баяні в оркестрі ЗСУ. Оригінальний виступ з композицією “Знаю я” Руслани підкорив всіх тренерів. Дівчина обрала команду Юлії Саніної.

Андрій Жучковський

19-річний Андрій — з Вінницької області, але наразі проживає в Польщі. Мріє стати артистом. Прийшов підкоряти сцену “Голосу країни-13” хітом Cheev “Гарно так”. До хлопця повернулися Іван Клименко та Юлія Саніна. Як наставника він обрав співачку, повністю сформувавши її команду.

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі