"Голос країни-13": шлях до суперфіналу учасниці команди DOROFEEVA — Майрамік Авоян

Голос країни
Майрамік Авоян: шлях до суперфіналу "Голосу країни-13"

Яким був шлях до суперфіналу "Голосу країни-13" Майрамік Авоян?

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" — фінал 13-го сезону вокального проєкту "Голос країни". Цього року в легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA. Розповідаємо, яким був шлях до суперфіналу учасниці команди DOROFEEVA Майрамік Авоян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як це було: пригадуємо виступи суперфіналістів "Голосу країни-13" на етапі "сліпих прослуховувань" (відео)

Майрамік Авоян родом з міста Канів. Їй всього 18 років. Нині проживає у Німеччині, де працює у місцевому McDonald's. Саме колеги з німецького McDonald's вмовили Майрамік взяти участь у музичному проєкті. На "сліпих прослуховуваннях" до учасниці, що виконала хіт Stand up, розвернулись усі 4 тренери "Голосу країни-13", але вона вирішили продовжити шлях разом з DOROFEEVA.

На етапі "вокальних батлів" Майрамік змагалася у команді з Катериною Стефанюк та Даяною Оровець. Дівчата вразили виконанням mash-up-у пісень Вітні Х'юстон, але далі пройшла саме Майрамік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найбільше моїх спогадів з проєкту будуть пов'язані саме з учасниками", — суперфіналістка "Голосу країни-13" Майрамік Авоян про атмосферу в колективі та омріяну творчу кар'єру (ексклюзив)

Під час "кросбатлів" Майрамік Авоян боролася за місце в суперфіналі з учасницею команди Івана Клименка Веронікою Коваленко. Обидві виконавиці вразили своїм виконання, але після голосування глядачів з різницею всього у 2 голоси до фіналу пройшла саме Майрамік Авоян з команди DOROFEEVA.

Не пропустіть фінал 13-го сезону "Голосу країни" цієї неділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна", на платформі Київстар ТБ на території України та Польщі. Перегляд можливий через Smart TV, Apple TV, вебсайт, смартфони та приставки. Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, на платформі Київстар ТБ — на території України, та на YouTube-каналі проєкту «Голос країни» окремі виступи учасників можна буде подивитися по всьому світові.

У фіналі проєкт матиме потужну благодійну складову. Так, кошти, виручені в межах смс-голосування у прямому ефірі фіналу «Голосу країни», будуть направлені на ініціативу Київстар ТБ щодо закупівлі лазера від опікових рубців для Національного реабілітаційного центру «Незламні», де проходять лікування українські діти, які отримали опіки внаслідок повномасштабного вторгнення.

«Голос країни» в соцмережах:

Facebook

Instagram

YouTube

Новини по темі