"Голос країни-13": шлях до суперфіналу учасниці команди Івана Клименка — Анастасії Чабан (STASYA)

Голос країни
Шлях до фіналу Голосу країни-13 Анастасії Чабан — команда Івана Клименка

Пригадуємо шлях до прямого ефіру "Голосу країни-13" Анастасії Чабан.

Поділитися:

Цієї неділі, 29 жовтня, о 21:00 телеканал “1+1 Україна” відбудеться довгоочікуваний суперфінал європейського сезону “Голосу країни”. Прямий ефір відбудеться з Варшави за підтримки польського мовника Telewizja Polska (TVP).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно знати про суперфіналістів "Голосу країни-13": дізнайтеся більше про улюблених учасників

Цьогоріч тренерами "Голосу країни" стали суперзірки української сцени Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA. Весь сезон вони ділилися настановами та порадами з майбутніми зірками української сцени.

Анастасія Чабан

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: за кого з суперфіналістів "Голосу країни-13" ви вболіваєте

Молода артистка та фольклористка Анастасія Чабан (STASYA) обожнює фольк-музику та брала участь у фольклорних експедиціях Україною. Стася поєднує народні мотиви із сучасним звучанням, а свій унікальний стиль називає "фольк-енд-біт". Задля поширення української культури у всьому світі учасниця прийшла на "Голос країни-13", адже цей проєкт є стартом її сольної кар'єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Під час проєкту зрозуміла, що сцена — це моє", — суперфіналістка "Голосу країни-13" Анастасія Чабан (STASYA) про здобутий досвід та авторський куплет до "Фортеця Бахмут" на "кросбатлах"

Анастасія Чабан — "Вотсап" — "сліпі прослуховування"

Стася на "сліпих прослуховуваннях" вийшла на сцену з оригінальним виконанням пісні DOROFEEVA “Вотсап”. Дівчина миттєво розвернула всі чотири тренерські крісла. Обрала вона команду Івана Клименка.

Анастасія Чабан vs. Анна Корченова vs. дует NaYada — Beggin — вокальні батли

На вокальних батлах на сцені разом заспівали викладачка з вокалу, яка тимчасово мешкає у Роттердамі Анна Корченова, сестри з міста Гола пристань, які зараз мешкають у Києві – дует NаYada та фольклористка та мультиінструменталістка Анастасія Чабан, яка тимчасово мешкає у Гданську.

Іван Клименко об’єднав саме цих учасників, адже всі вони співають український фольклор. Обираючи, хто пройде далі, Іван Клименко зізнався, що ставить на того, хто має шанс дійти до фіналу, і саме тому він обрав Стасю.

Анастасія Чабан — Фортеця Бахмут — "кросбатли"

На "кросбатлах" Анастасія Чабан заспівала власну версію хіта “Фортецю Бахмут” гурту Антитіла. Анастасія залишила приспів і сама написала куплет до пісні від імені усіх жінок, які вдячні воїнам, що боронять Україну. Суперником Стасі на "кросбатлах" був улюбленець мільйонів Влад Шериф. Після голосування глядачів у залі у наступний етап потрапила саме Анастасія Чабан.

 

 

 

Де дивитись "Голос країни-13"

Прямий ефір у неділю о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ“, Megogo (на території України). На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ та Belsat  ”.

Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ - на території України, а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” окремі виступи учасників можна буде подивитися по всьому світові.

13 сезон музичного проєкту “Голос країни” було реалізовано спільно з Telewizja Polska (TVP).

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі