"Голос країни-13": шлях до суперфіналу учасниці команди Юлії Саніної — Галини Печеніжської

Голос країни
Галина Печеніжська: шлях до суперфіналу "Голосу країни-13"

Згадуємо шлях до прямого ефіру "Голосу країни-13" Галини Печеніжської.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" — фінал 13-го сезону вокального проєкту "Голос країни". Цього року в легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA. Розповідаємо, яким був шлях до суперфіналу учасниці команди Юлії Саніної Галини Печеніжської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Проєкт допоможе мені втілити мрії в життя", — суперфіналістка "Голосу країни-13" Галина Печеніжська про нові знання та співпрацю з тренеркою Юлією Саніною (ексклюзив)

Галина Печеніжська родом з Харкова. Через війну вона була змушена виїхати до Німеччини разом із донькою та мамою. Там вона організувала успішний хор при церкві, до складу якого входить понад 40 людей. Галина просуває меседж любові до себе та до свого тіла, а в "Голосі країни-13" бере участь, адже живе музикою та вірить, що проєкт стане поштовхом для її кар'єри.

Галина першою вийшла на сцену "сліпих прослуховувань" 13 сезону "Голосу країни", зйомки якого проходять у Варшаві за підтримки суспільного мовника TVP. Дівчина вразила виконаннням хіта "Купала" від Jerry Heil, alyona alyona та Ela та розвернула всі чотири тренерські крісла. Вокалістка зробила свій вибір на користь Юлії Саніної, яка першою натиснула на червону кнопку.

На етапі "вокальних батлів" Печеніжська змагалася у тріо з Володимиром Удовенко та Світланою Чередниченко. Учасники виступили з композицією alyona alyona та KOLA – "Небо хилиться". Усі три учасники чудово виступили, але Юлія Саніна віддала перевагу Галині.

У восьмому ефірі "Голосу країни-13" до фіналу пройшла Галина Печеніжська. Вона перемогла у кросбатлах учасника команди DOROFEEVA Едгара Єнокяна, виконавший хіт Тіни Тернер What's Love Got to Do with it. 

Ще до проєкту Галина писала власні пісні, випускала релізи, знімала кліпи. Планує продовжувати і експериментувати із жанрами, а також мріє повернутися в Україну, забезпечувати себе та донечку.

Не пропустіть фінал "Голосу країни-13" цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна, на платформі Київстар ТБ на території України та Польщі. Перегляд можливий через Smart TV, Apple TV, вебсайт, смартфони та приставки. Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, на платформі Київстар ТБ — на території України, та на YouTube-каналі проєкту «Голос країни» окремі виступи учасників можна буде подивитися по всьому світові.

У фіналі проєкт матиме потужну благодійну складову. Так, кошти, виручені в межах смс-голосування у прямому ефірі фіналу «Голосу країни», будуть направлені на ініціативу Київстар ТБ щодо закупівлі лазера від опікових рубців для Національного реабілітаційного центру «Незламні», де проходять лікування українські діти, які отримали опіки внаслідок повномасштабного вторгнення.

«Голос країни» в соцмережах:

Facebook

Instagram

YouTube

Новини по темі