"Голос країни-13": шлях до суперфіналу учасниці команди Юлії Саніної — Христини Старикової

Голос країни
Христина Старикова: шлях до суперфіналу "Голосу країни-13"

Яким був шлях до суперфіналу "Голосу країни-13" Христини Старикової?

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" — фінал 13-го сезону вокального проєкту "Голос країни". Цього року в легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA. Розповідаємо, яким був шлях до суперфіналу учасниці команди Юлії Саніної Христина Старикова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя ціль: щоб весь світ почув, що Донбас — це Україна", — суперфіналістка "Голосу країни-13" Христина Старикова (ексклюзив)

17-річна Христина Старикова родом з Миргорода, що на Донеччині. Змалечку була зіркою власного міста, адже виступала на всіх місцевих заходах. Учасниця каже, що інші мешканці міста навіть впізнавали її на вулиці через її активність у культурному житті Миргорода. Війна змусила Христину виїхати до Києва. Вона мріє повернутися додому та нести у світ українську культуру.

Під час "сліпих прослуховувань" Христина виконала пісню JVKE — Golden hour. До учасниці обернулися усі тренери, але вона обрала команду Юлії Саніної. 

У вокальних батлах Христина Старикова змагалася із 16-річним Владом Пелихом. Учасники виконали хіт Running Up That Hill. Потужний виступ настільки вразив глядачів та тренерів, що Юлія Саніна вирішила залишити обох виконавці.

На етапі кросбатлів Христина виступала проти учасника команди Артема Пивоварова Гідаята Сеїдова. Дівчина вийшла на сцену з українською народною піснею і перемогла за результатами глядацького голосування.

Христина мріє повернутися додому та нести у світ українську культуру. Яким буде виступ учасниці у фіналі "Голосу країни-13", дивіться вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна, на платформі Київстар ТБ на території України та Польщі. Перегляд можливий через Smart TV, Apple TV, вебсайт, смартфони та приставки. Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, на платформі Київстар ТБ — на території України, та на YouTube-каналі проєкту «Голос країни» окремі виступи учасників можна буде подивитися по всьому світові.

У фіналі проєкт матиме потужну благодійну складову. Так, кошти, виручені в межах смс-голосування у прямому ефірі фіналу «Голосу країни», будуть направлені на ініціативу Київстар ТБ щодо закупівлі лазера від опікових рубців для Національного реабілітаційного центру «Незламні», де проходять лікування українські діти, які отримали опіки внаслідок повномасштабного вторгнення.

«Голос країни» в соцмережах:

Facebook

Instagram

YouTube

Новини по темі