"Голос країни-13": всі виступи шостого епізоду (вокальні батли, відео)

Голос країни
Голос країни-13: всі виступи за 8 жовтня — відео

13 сезон проєкту "Голос країни": дивіться, як співали учасники шостого епізоду музичного проєкту на вокальних балтах.

Поділитися:

Цієї неділі з 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” — шостий випуск європейського сезону Голосу країни-13” — вокальні батли. Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися європейський сезон "Голосу країни-13"

На вокальні батли вийшли учасники команди DOROFEEVA. Виконавиця обрала собі у зіркові радники Макса Барських.

Олександра Ліщук та Едгар Єнокян - Makeba (українська версія)

Авторка пісень з Маріуполя, яка нині мешкає у Києві, Олександра Ліщук та автор хіта “Світло є чи нема” Едгар Єнокян створили українську версію хіта Makeba та просто таки запалили своїм виступом сцену "Голосу країни". Усі тренери були в захваті від їх виконання. У Наді був дуже складний вибір, втім, вона обралана наступний етап Едгара Єнокяна.

Роман Панченко, Лада Тивончук, Анна Денисова  - What Was I Made For

Співак з Варшави, який співав з гуртом Coldplay Роман Панченко, авторка пісень Лада Тивончук та авторка пісень Анна Денисова виконали саундтрек до фільму "Барбі" Біллі Айліш. У дане тріо були зібрані максимально різні учасники, а тренерка поставила їм завдання максимально об’єднатись, злитись та віднайти баланс у виконанні. З даною задачею виконавці справились на відмінно. Думки тренерів та радника розділились, а DOROFEEVA на наступний етап залишила змагатись Романа Панченка.

Юрій Городецький, Людмила Козирева і Марко Мохнач - Гей, Соколи

"Народне" тріо вийшло на сцену "Голосу країни" з піснею, яку дуже люблять українці - "Гей, Соколи!". Військовий ЗСУ Юрій Городецький та дует - українка Людмила Козирева та словак Марко Мохнач, який любить і вивчає українську культуру. Дуже проникливе виконання від усіх учасників, але далі у крос-батли пройшов Юрій Городецький. 

Катерина Стефанюк, Даяна Оровець та Майрамік Авоян - Whitney Houston - How Will I Know & Quinn of the night

І останній батл у команді DOROFEEVA: вулична співачка зі Львова Катерина Стефанюк, вулична співачка з Градська, яка родом з Виноградова Даяна Оровець та працівниця McDonald's в Німеччині Майрамік Авоян, яка родом із Канева. Дівчата вразили фантастичним виконанням mash-up-у пісень Вітні Х'юстон усіх тренерів "Голосу країни" та глядацьку залу. Це був справжній вокальний батл. У Наді був надзвичайно складний вибір серед рівних, сильних вокалісток. Далі йде Майрамік. 

Наступними боротися за місце у крос-батли вийшли учасники команди Артема Пивоварова, який обрав у радниці українську співачку KOLA, яка декілька разів і сама брала участь у “Голосі країни”.

Ptashkin, Олександра Вдовиченко та Катерина Дигало  – Maneskin – I Wanna Be Your Slave

На сцені – ветеран війни Ptashkin (Панчишин Михайло) зі Львова, Олександра Вдовиченко з Києва, яка тимчасово мешкає в Гданську, та Катерина Дигало з Козачої Лопані, яка нині проживає в Німеччині. Учасники вразили запальним виконанням хіта I Wanna Be Your Slave популярного гурту Maneskin. Після яскравого номера Артем Пивоваров вирішив віддати перевагу Михайлу.

Вікторія Деркач та Вероніка Мартинюк –  народна пісня “Ой, на горі” та “Стожари” Назарія Яремчука

Бандуристка і блогерка Вікторія Деркач з Миргорода та диригентка архієрейського хору Вероніка Мартинюк з Івано-Франківська вразили дуетним виконанням двох пісень одразу. Артем Пивоваров запропонував дівчатам створити дует, аби пройти далі. Вікторія відмовилася. Жодна з учасниць не пройшла в крос-батли.

Влад Шериф та Ізабелла Іващенко – Rudimental ft. Ella Eyre - Waiting All Night 

Дует потужних вокалістів, до яких розвернулися усі чотири тренери: блогер-мільйонник Влад Шериф з Києва та співачка, яка проводить культурну місію у Великій Британії, Ізабелла Іващенко з Ніжина. Артем обрав обох.

Христина Арутюнова, Катерина Козлова та Гідаят Сеїдов – Beyonce – Hello 

На останній вокальний батл вийшли айтішниця Христина Арутюнова родом з Краматорська, королева краси з Польщі Катерина Козлова та колишній чемпіон світу з карате Гідаят Сеїдов. Учасники вразили неймовірним виступом. Після тривалих роздумів Артем Пивоваров вирішив залишити в крос-батли Гідаята.

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новини по темі