“Голос країни-13”: всі виступи третього епізоду "cліпих прослуховувань" (відео)

Голос країни
Голос країни-13: всі виступи третього епізоду сліпих прослуховувань за 17 вересня — відео

13 сезон шоу "Голос країни": дивіться, як співали учасники третього епізоду етапу "cліпих прослуховувань".

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” триває вже третій епізод "cліпих прослуховувань" європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися європейський сезон "Голосу країни-13"

Роман Панченко — Coldplay — Sky full of stars

27-річний Роман Панченко родом з міста Чернігів. Останні 5 років він проживає у Варшаві. Роман — вуличний музикант. Рік тому Роман Панченко грав на вулиці в той час, коли до нього підійшов Кріс Мартін, лідера гурту Coldplay і запросив виступити на стадіоні з українською піснею. Після того концерту Роман вирішив писати власні пісні, співати та надихати людей. Роман виконав композицію Sky full of stars гурту Coldplay. До хлопця розвернулись DOROFEEVA, Іван Клименко та Артем Пивоваров. Роман обрав команду DOROFEEVA.

Дует "NaYada" — Козак Сіромаха — "Гуляли"

Христина та Діана — рідні сестри. Дівчата родом з Голої Пристані Херсонської області. Нині вони живуть у Києві. Під час написання пісень Христина та Діана використовують український фольклор, який поєднують із сучасним звучанням. Сестри співають удвох із самого дитинства.  Дует заспівав пісню, яку спродюсував Іван Клименко для Козака Сіромахи. Виконавиці вразили своїм співом Юлію Саніну, Івана Клименка та Артема Пивоварова. Сестри обрали команду Івана Клименка.

Brevis — Sam Smith — Diamonds

Гурт Brevis — хорові співаки з міста Мукачева. Гурт називає себе мультижанровим колективом. На сцені “Голосу країни” вони заспівали акапельно Diamonds Сема Сміта. На жаль, жоден тренер не розвернувся до виконавців. 

Лада Тивончук — "Галактика" (авторська)

Лада Тивончук родом з міста Рівне, проживає в Києві. Вона — музичний волонтер. З початку повномасштабного вторгнення співає для дітей, що стали сиротами, їздила співати до людей, які були вимушені виїхати з Маріуполя, а також для військових. Дівчина відчуває, що вона там потрібна. Також Влада грає та співає на вулиці і в Україні, і за кордоном, де збирає кошти на ЗСУ та звичайній бабусі, якій необхідна допомога. Лада прийшла на “Голос країни” зі своєю авторською піснею. До вокалістки розвернулась DOROFEEVA, тому вона автоматично потрапила до її команди.

Олександра Клименко — Pussycat Dolls — Hush-Hush

Відома 20-річна блогерка, зірка Tik-Tok Клименко Олександра родом з міста Київ. За освітою — фармацевт, але прославилася у соцмережах завдяки своєму співу в аптеці. Вокалістка виконала пісню гурту Pussycat Dolls — Hush Hush. Олександра дуже перехвилювалась на сцені. На жаль, до неї не розвернувся жоден з тренерів.

Назарій Малиновський — Lewis Capaidi — Bruises

Назарій Малиновський — з міста Львів. З дитинства хлопець співав на службах в Соборі святого Юра. З 11 років він почав прислуговувати в соборі, а далі вступив у Львівську духовну семінарію. Згодом Назарій трішки змінив свій шлях. Нині він навчається в Українському католицькому університеті на філософсько-богословському факультеті. Хлопець виступає на вулиці, і свою духовність хоче передавати через музику. Своїм співом Назарій зачарував одразу трьох тренерів: розвернулись Юлія Саніна, Іван Клименко та DOROFEEVA. Назарій обрав команду Юлії Саніної.

Олександра Ройко — "Котику сіренький"

Олександра Ройко — з міста Луцьк. Дівчині 21 рік. Останні три роки Саша навчалася в Києві, а нині тимчасово проживає у Кракові. Олександра виконала народну пісню "Котику сіренький". Унікальний та особливий голос дівчини змусив розвернутись до неї одразу двох тренерів: Івана Клименка та DOROFEEVA. Олександра обрала команду Івана Клименка.

Вікторія Родько — The Hardkiss — "Два вікна" 

Співачка, має власний гурт Oy Sound System. Виконує не лише кавери, а й власні пісні, створюючи нову українську сучасну музику. Брала участь у Нацвідборі на “Євробачення-2023”, після чого зрозуміла, що має сили робити ще один, вже сольний проєкт. На “Голосі країни-13” Вікторія дебютувала у ролі сольної виконавиці. Вона виконала кавер The Hardkiss на пісню Гайтани “Два вікна”. Зал вибухнув оваціями після виступу дівчини, але, на жаль, тренери не розвернули свої крісла.

Вероніка Коваленко — Sam Smith — Unholy

Колись Вероніка брала участь у дитячому “Голосі країни”, тоді вона потрапила до команди MONATIK. Тепер вона активно веде соцмережі, де вражає публіку своїми талантами. Сьогодні ж дівчина повернулася на сцену вже у дорослому віці, аби продемонструвати, яких змін досягла за останні роки. Вероніка вразила енергійним виконанням хіта Sam Smith — Unholy. Першою до учасниці розвернулася DOROFEEVA, далі — Іван Клименко та Артем Пивоваров. Тренери впізнали Вероніку і закликали її розвиватися в сольному напрямку. Дівчина обрала команду Івана Клименка.

Людмила Козирева і Марек Мохнач — "Ой, мамо, люблю Гриця"

Людмила родом з міста Канів, але наразі вже сьомий рік проживає в Словаччині. А Марек Мохнач – із села Габура, яке знаходиться на сході країни. Пара виступила дуетом з українською композицією “Ой, мамо, люблю Гриця”. Потужний виступ розвернув крісло тренерки DOFOFEEVA.

Тетяна Труш — Rihanna — Lift me up

Тетяна родом з Хмельницької області. До повномасштабної війни проживала у Львові, а нині знаходиться у Кракові, Польща. Вони з чоловіком вирішили виїхати з країни, оскільки він пересувається на інвалідному візку. За словами чоловіка, Тетяна завжди бачила себе співачкою, її місце — на сцені. Дівчина вразила виступом з піснею Lift me up, але не змогла розвернути тренерські крісла.

Олександра Вдовиченко — Yaktak і Dovi — "Чекає вдома"

Олександра з Харкова, але навчається та живе у Києві. Заміжня за співаком Dovi, який відомий за хітом "Чекає вдома". Дівчина все життя займається музикою. Нарешті вона наважилася заявити про себе на сцені “Голосу країни”. На останніх секундах до неї розвернулися DOROFEEVA та Артем Пивоваров. У ролі наставника учасниця обрала останнього. 

Христина Старикова — JVKE — Golden Hour

17-річна Старикова Христина — з Мирнограду, Донецької області. Дівчина з дитинства була головною зіркою і виступала на усіх міських заходах. Наразі проживає у Києві через близьку лінію фронту, але кожного дня мріє про повернення додому. Христина виконала пісню JVKE — Golden hour. До учасниці обернулися усі тренери. Вона обрала команду Юлії Саніної.

Дивіться також повний випуск третього епізоду "Голосу країни-13" на сайті 1+1: 

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі