"Голос країни-13": за кого з команди Артема Пивоварова ви вболіваєте (опитування)

Голос країни
Опитування: за кого з команди Артема Пивоварова ви вболіваєте на "Голосі країни-13"?

За якого учасника з команди Артема Пивоварова ви вболіваєте на "Голосі країни-13"?

Поділитися:

На "Голосі країни-13" розпачалися "вокальні батли". Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться показ шостого епізоду європейського сезону, який покликаний підтримати український народ, що демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": за кого з команди Івана Клименка ви вболіваєте (опитування)

Недільного вечора телеглядачі побачать “вокальні батли” у оновленому форматі та за новими правилами. Цього сезону для виступів на сцені тренери зможуть об'єднувати учасників не тільки у дуети, але й в тріо, і навіть у квартети. На глядачів чекають незвичайні музичні колаборації учасників та несподівані музичні рішення тренерів. До наступного етапу зможуть пройти тільки 4 вокаліста із кожної команди. А отже, тренер має широкий вибір: після виступу він може як залишити усіх учасників, так і попрощатися з усіма. До того ж, на етапі “вокальні батли” з’являться зіркові радники, які будуть допомагати тренерам обирати, кому з учасників дати шанс проявити себе і у наступних ефірах. За кого з команди Артема Пивоварова ви будете вболівати цієї неділі?

Команда Артема Пивоварова на вокальні батли

►Гідаят Сеїдов

►Вікторія Деркач

►Христина Арутюнова

►Влад Шериф

►Ptashkin (Панчишин Михайло)

►Олександра Вдовиченко

►Ізабелла Іващенко

►Катерина Козлова

►Катерина Дигало

►Вероніка Мартинюк

poll_content_910

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Дивіться повні випуски "Голосу країни" на сайті 1+1 за посиланням.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі