Голос країни-8 – 1 випуск онлайн – сліпі прослуховування 28.01.2018

Голос країни

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-8 28 січня на 1plus1.ua.

Поділитися:

28 січня на телеканалі 1+1 відбулася довгоочікувана прем’єра нового сезону Голосу країни, зірковими тренерами якого стали Потап, Тіна Кароль Джамала та Сергій Бабкін, а ведучими - Юрій Горбунов та Катерина Осадча. 

Пряма трансляція шоу Голос країни 8 сезон, 1 випуск онлайн:

Зазначимо, що «сліпі прослуховування» - найбільш непередбачуваний і одночасно емоційний етап проекту, під час якого легендарні тренери, сидячи в червоних кріслах спиною до сцени, оцінюють виключно голос кожного учасника. Натиснувши кнопку, тренер розвертає своє крісло до вокаліста, тим самим запрошуючи стати учасником своєї команди. Згідно з новими правилами вокаліст, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений одразу залишити сцену без спілкування з зірковими тренерами. 

Першим на сцену Голосу країни-8 вийшов Вадим Яценко із піснею Гуцулка Ксеня. Хлопцю не вдалося пройти далі.

Другим спробувати свої сили вийшов Дмитро Хвостенко із запальною піснею Luis Fonsi - Despacito. Хлопцю не вдалось пройти далі.

Наступний учасник Дмитро Самко заспівав пісню Тіни Кароль Перечекати. Дмитро прийшов на шоу Голос Країни, аби підкорити музичну сцену. Його проникливе виконання зачепило тренерів. Вони всі повернулися до виконавця, та Дмитро обрав команду Сергія Бабкіна. Хлопець працює монтувальником декорацій у театрі, хоча завжди сам мріяв виступати на театральній сцені.

Олена Карась виступила із піснею Скрябіна Танець пінгвіна. Дівчина розвернула до себе усі крісла, але віддала перевагу команді Тіни Кароль. Вона співає у музичному гурті вже 6 років і хоче відкрити себе на Голосі Країни як сольна виконавиця. Зараз у житті Олени переломний момент. Адже коханий, який зробив їй пропозицію, залишився в Німеччині, а вона віддала перевагу улюбленій справі. Наступними на сцену вийшов дует.

Олег Яновський та Георгій Коновальчук заспівали пісню The Chainsmokers - Don’t let me down. Дуету не вдалось розвернути тренерські крісла.

Нікіта Трондін вийшов на сцену Голосу країни 8 із піснею The Cure - Lovesong, яка отримала нове життя завдяки співачці Adele. 17-річний Нікіта з Дніпра прийшов на Голос Країни, щоб почати все з чистого листа. Адже хлопець вже брав участь у Голосі. Діти і запам’ятався своїми прогресивними поглядами. Після цього його мало не виключили зі школи. Голос Країни для Нікіти – це можливість заявити про себе та свій талант.

Маріанна Лагетко заспівала David Guetta - Love is gone. Дівчині не вдалось розвернути тренерські крісла.

Наступний учасник Арсен Вітрецький вийшов із піснею Salvador Sobral - Amar Pelos Dois. На шоу Голос Країни Арсена з Івано-Франківська привела мрія. Він вирішив довести собі та своїй сім'ї, що може стати успішним музикантом. Адже батько хлопця, успішний стоматолог, настояв, щоб Арсен теж займався стоматологією. Та душа хлопця лежить до музики. Його проникливе виконання пісні змусило розвернутися усіх тренерів, але він обрав команду Джамали.

Співачка Христина Храмова виступила із піснею Kings of Leon - Sex on fire. Христина з Києва прийшла на Голос Країни, аби знову повірити у себе та позбутися невпевненості. Адже довгий час дівчина вважала, що виступати в пабах та співати кавери на відомі пісні – це ї є її вершина. На зміни надихнув Христину її улюблений гурт – Radiohead. До дівчини обернулися двоє з тренерів, і вона потрапила до команди Сергія Бабкіна.

Співачка Зіанджа заспівала Beyonce - Smashed into you. Повернутися на сцену після 10-річної перерви зовсім непросто. Анна Ейпріл, а колись Борис Апрель, під час цієї перерви встигла отримати кілька вищих освіт та попрацювати в Азії та США. Анна не може жити без музики, тому вирішила взяти участь у Голосі Країни. У співачки вийшло розвернути до себе усі чотири крісла, і вона обрала команду Потапа.

Олена Луценко вийшла із піснею Ніни Матвієнко - Колискова зорі. 20-річна Олена з Білої церкви прийшла на Голос Країни, щоб прославити свою співочу родину та довести, що українці - талановита нація. Уся сім'я дівчини співає, хоча музичної освіти немає ні у кого. Батьки покладають великі надії на Олену. Неймовірний голос співачки змусив розвернутися усіх тренерів.

Новини по темі