Голос країни-9 – 10 випуск онлайн – нокаути 24.03.2019

Голос країни
Голос країни-9 дивитися онлайн

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-9 24 березня на 1plus1.ua.

Поділитися:

У неділю, 24 березня о 21:00, на Голосі країни-9 настав час нокаутів! Тренерам Потапу, MONATIKу та Dan Balan довелося обирати найсильніших вокалістів своїх команд, із якими вони підуть у прямі ефіри. Випуск був настільки драматичним, що MONATIK зважився змінити правила шоу.

Вокальні нокаути розпочала команда MONATIKa. Першою на сцену Голосу країни вийшла Дарія Телітченко. Дівчина виконала пісню The Greatest Showman — This is me. Дарія зізналася, що на Голосі країни вона росте як виконавиця та набуває впевненості в собі.

Наступним на сцену вийшов Андрій Карпов із хітом Олександра Пономарьова — Зіронька. Талановитий годинникар представив сучасну варіацію знаної композиції та сів на перший стілець!

Далі боротися за своє місце в команді MONATIKa вийшла Магдалена Паскар. Дівчина вразила чуттєвим виконанням пісні гурту Один в каное — У мене немає дому. На жаль, Магдалена не пройшла в прямі ефіри.

Владислав і Роман Таранцови приємно вразили наставника своїм виступом та сіли на другий стілець.

Наступною на вокальний ринг вийшла Анна Волобуєва із піснею МАЧЕТЕ — Крепче меня держи. Дівчина сіла на третій стілець, посунувши Дарію Телітченко.

За місце у прямих ефірах вийшла боротися своєрідна співачка Аліна Підлужна. Дівчина виконала хіт гурту Hurts — Wonderfull life — та зайняла четвертий стілець. Таким чином, шоу покинула Дарія Телітченко.

На сцену Голосу країни вийшов Андрій Хорисенко з ліричною піснею Maroon 5 — She will be loved. На жаль, Андрій залишив шоу.

На вокальний ринг вийшла Гульназ Хасанова, яку MONATIK врятував після боїв. Енергійна татарка виконала хіт John Lennon — Imagine. На жаль, дівчина не пройшла у прямі ефіри.

Вікторія Олійник вразила цікавим виконанням пісні ТНМК — Зроби мені хіп-хоп. Виступ цієї дівчини змусив її наставника танцювати та… змінити правила шоу. MONATIK посадив Вікторію на місце Анни Волобуєвої.

Продовжила шоу команда Потапа!

Першою з команди Потапа на сцену Голосу країни вийшла рок-мама Вікторія Ягич із піснею Marilyn Manson — Sweet dreams. Жінка вразила своїм виступом та зайняла перший стілець.

Наступною вийшла на сцену Наталія Повстяна з піснею LOBODA — Облиш. Дівчина сіла на другий стілець.

Третій стілець зайняла зваблива Роксолана Сирота, яка виконала пісню Kylie Minogue — In your eyes.

Наступним на вокальний ринг вийшов талант із народу — працівник заводу Ярослав Кошельник. Вокаліст сів на четвертий стілець.

Богдана Ренк посунула з другого стільця сильну вокалістку Наталію ПовстянуШоу залишив Ярослав Кошельник.

Далі за місце у прямих ефірах позмагалася Марина Круть із піснею легендарного гурту Queen — Bohemian Rhapsody. Так чуттєво, зі звучанням бандури ця композиція ще не звучала. Дівчині дістався третій стілець. Таким чином, шоу залишила Роксолана Сирота.

Свій романтичний виступ подарував глядачам Арсеній Журавель із піснею Сhris De Burgh — Lady in red. Хлопець сів на другий стілець. Натомість шоу залишила Наталія Повстяна.

Шпилясті Кобзарі вразили своєю версією композиції авторства Андрія Кузьменка — Шампанські очі. На жаль, шоу залишила Марина Круть.

Останньою з команди Потапа на сцену Голосу країни вийшла Карина Арсентьєва із надскладною піснею The Fifth Element — Il Dolce Suono. Дівчина посіла перше місце. Шпилясті кобзарі залишили проект.

Продовжила шоу команда Dan Balan!

В'ячеслав Кретов вразив своїм рок-виступом. Співак виконав пісню Queen — I want it all — та зайняв перший стілець.

Оксана Муха виконала українську народну пісню Шуміла ліщина та захопила грою на скрипці. Співачка сіла на другий стілець.

Наступним на сцену вийшов Володимир Зайончковський із піснею Мумий Тролль — Невеста. Виступ був настільки позитивним та невимушеним, що співака навіть підтримала своїм танцем Тіна Кароль. Виконавець опинився на четвертому стільці.

Продовження шоу дивіться наступної неділі, 31 березня, о 21.00.

Новини по темі