Голос країни-9 – 14 випуск онлайн – прямі ефіри 21.04.2019

Голос країни
Голос країни-9 дивитися онлайн

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-9 21 квітня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі, 21 квітня, на телеканалі 1+1 відбулася вирішальна битва за почесне звання «Голосу країни-9». Чотири зіркових наставники разом із найсильнішими суперфіналістами зійшлися на сцені, щоб глядачі обрали переможця найвокальнішого проекту.

За перемогу змагалися львів’янка, яку тренери назвали «душою українського народу» Оксана Муха з команди Dan Balan, самородок із Знам’янки, який ще зі сліпих прослуховувань здивував країну своїм талантом, Андрій Хайат з команди Тіни Кароль, ніжна та романтична вокалістка з «помідорного міста» Карина Арсентьєва з команди Потапа та яскрава й запальна Вікторія Олійник з Кам’янця-Подільского з команди MONATIK. 

Вокальне шоу відкрив феєричний номер від чотирьох тренерів. Популярні артисти заспівали хіт Come together гурту The Beatles.

Лінії голосування оголошено відкритими!

Першою на сцену вийшла підопічна Dan Balan Оксана Муха з піснею Володимира Івасюка – Я піду в далекі гори

Наступною за право називатися «Голосом країни» бореться Вікторія Олійник. Дівчина запалила зал підривним попурі із трьох  пісень Digitalization, Show me your Love, Hold on Love. 

Карина Арсентьєва зачарувала своїм виконанням пісні Софії Ротару Чекай

Четвертим у суперфіналі співав Андрій Хайат. З піснею гурту ВВ Весна виконавець боровся за перемогу у вокальному шоу. 

Поки глядачі відправляли смс, на сцені найвокальнішого шоу країни виступив Dan Balan з піснею Allegro Ventigo.

За результатами глядацького голосування, шоу покинула Вікторія Олійник. 

У наступному етапі суперфіналу учасники вийшли на сцену зі своїми тренерами. Карина Арсентьєва з Потапом виконали у дуеті пісню Lady Gaga Shallow.

Оксана Муха настільки надихнула свого тренера Dan Balan, що він написав пісню українською мовою. Разом вони виконали її у суперфіналі.

Дует Андрія Хайата з тренером Тіною Кароль виконав ніжну композицію Ніч яка місячна

Голосування триває, а на сцені Голосу країни співає мультиартист MONATIK. Співак зарядив позитивом зал і телеглядачів своєю новою піснею Love it Ритм.

Спеціальним гостем суперфіналу Голосу країни-9 став гурт The Hardkiss. Відомий рок-гурт запалив зал піснею Коханці.

Телеглядачі зробили вибір та проголосували за своїх фаворитів. На жаль, Андрій Хайат набрав найменше глядацьких голосів та покинув шоу Голос країни-9.

В останньому етапі двоє суперфіналістів співають пісні, з якими вони прийшли на проект та розвернули тренерські крісла. Так, Карина Арсентьєва заспівала потужну пісню I will always love you.

Оксана Муха знову виконала пісню легендарної Квітки Цісик Де ти тепер.

Спеціальним гостем суперфіналу вокального шоу Голос країни стала Оля Полякова. Супербілявка виконала хіт Лед тронулся.

Тренер Тіна Кароль вразила глядачів своїм проникливим виступом із гуртом Бумбокс. Артисти заспівали у дуеті пісню Безодня, яку зовсім нещодавно презентували. 

Перемогу у вокальноу шоу Голос країни-9 здобула Оксана Муха, яка брала участь у проекті під керівництвом міжнародного артиста Dan Balan.

Новини по темі