Голос країни-9 – 7 випуск онлайн – сліпі прослуховування 3.03.2019

Голос країни
Голос країни-9 дивитися онлайн
1plus1.ua

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-9 3 березня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Просто зараз глядачі телеканалу 1+1 мають можливість  спостерігати за останнім найнепередбачуванішим епізодом сліпих прослуховувань проекту Голос країни-9, тренери якого Тіна Кароль та мультиартист MONATIK вже встигли набрати свої команди. У шоумена Потапа та міжнародної зірки Dan Balan залишились останні місця.

Зіркові наставники вимушені були попросити продюсерів змінити правила й додати ще по одному екстра-місцю кожному. Хто з народних талантів займе екстра-місця у командах в останньому раунді вибору наосліп, дізнаєтеся вже зовсім скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем’єра! Dan Balan представив кліп з учасницею Голосу країни-9 (відео)

Першим на сцену Голосу країни-9 вийшов Гіоргі Дарахвелідзе. Ще минулого року Гіоргі був впевнений, що вступить до магістратури в Канаді та збудує кар’єру дипломата. Сьогодні він і досі збирається до Канади — та вже з власним концертом. Уявлення про своє майбутнє Гіоргі кардинально змінив після виступу на подвір’ї столичного ресторану. Незважаючи на дощ, послухати авторські пісні хлопця прийшло багато людей. Саме в той момент юнак зрозумів, що не варто шукати себе — адже музика його вже сама знайшла. До талановитого виконавця розвернулился два зіркові тренери — Тіна Кароль та Dan Balan. Хлопець обрав Дана Балана. 

Наступною співала Вікторія Літвінчук. Віка прийшла на Голос, щоб відстояти своє право бути на сцені. До дівчини ніхто з тренерів, на жаль, не повернувся. 

Третім співав Олександр Тесленко. Сашко не уявляє свого життя без музики. Хлопець розвернув до себе крісло Дана Балана і потрапив до проекту Голос країни-9.

Андрій Галицький вийшов на сцену з піснею Олександра Пономарьова «Полонений», але йому не вдалося розвернути жодного крісла. 

Артем Банар співав пісню Джамали «Обещание». Хлопець з родини фермерів і допомагає батькам по господарству, але понад усе хоче співати. Своїм проникливим виконанням співак розвернув до себе трьох тренерів - Монатіка, Тіну Кроль та Потапа. Артем обрав команду Потапа і продовжить боротьбу у Голосі країни. 

Валерія Хоменко родом з Білої Церкви. Співачка вірить, що вона представлятиме своє місто на Голосі Країни і так само полюбиться глядачам, як і переможниця восьмого сезону Олена Луценко, яка також народилася в Білій Церкві. На жаль, до дівчини ніхто не повернувся.

Данило Марійко впевнений, що музика - це його покликання. На сліпих прослуховуваннях заспівав композицію Impossible. Пройти далі хлопцю не вдалося.

Ліричне виконання Аліни Шевченко не розвернуло жодного крісла. 

Вікторія Олійник запалювала на сцені Голосу країни сидячи, адже отримала травму ноги. Дівчину надихнула переможниця Євробачення-2018 Нетта. Тому почала шлях на Голосі з хіта своєї улюблениці Toy. До яскравої співачки розвернулися два тренери - Монатік та Потап. Дівчина обрала Монатіка та продовжить участь у співочому шоу. Це було останнє екстра-місце у команді мультиартиста. 

Дарина Ворончук заспівала пісню Монатіка, чим розвернула до себе Потапа і Тіну Кароль. Дарина обрала Тіну Кароль. Так Тіна завершила набір до своєї команди.

Антон Бакунович виконав композицію Журавлі гурту The Hardkiss. Удача сьогодні була не на його боці. 

Назар Ільчишин виконав пісню Фортепіано Христини Соловій на сліпих прослуховуваннях у 7 випуску 9 сезону Голосу країни. Тренери не розвернулися до проникливого виконавця.

Співачка зі Львова Оксана Муха своїм виступом завершила сліпі прослуховування на Голосі країни-9. До виконавиці розвернулися Дан Балан та Потап. Львів'янка несподівано обрала Дана Балана і боротиметься за перемогу у Голосі країни у складі його команди. 

Новини по темі