Голос країни-9 – 9 випуск онлайн – вокальні бої 17.03.2019

Голос країни
Голос країни-9 дивитися онлайн

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-9 17 березня на 1plus1.ua.

Поділитися:

У неділю, 17 березня о 21:00 глядачі побачать вирішальну та дуже драматичну битву Голосу країни-9. У «музичних поєдинках» зійдуться найсильніші народні таланти, які під час сліпих прослуховувань підкорили серця тренерів вокального шоу. Тепер Тіні Кароль, Потапу, MONATIKу та Dan Balan доведеться вирішувати, хто з учасників продовжить змагатися за перемогу. 

Нагадаємо, за правилами проекту, на етапі «Бої» кожен тренер ділить учасників своєї команди на пари та відправляє на «ринг» для «музичного двобою». Після виступу кожного дуету наставник вирішує, хто продовжує змагатися за звання Голосу країни, а хто вибуває.

Першими у вокальній битві зійшлися учасники команди Потапа — гурт Шпилясті кобзарі та Катерина Гулюк. Разом вони виконали народну українську пісню «Ой, під вишнею» у власній інтерпретації rockabilly. Тренер обрав бойз-бенд Шпилясті кобзарі. На жаль, під час вокальної крадіжки ніхто з суддів не запросив Катерину до своєї команди.

Наступними боротися за право йти далі вийшли виконавці з команди Dan Balan. Рекордсменка за кількістю переглядів на YouTube Катерина Бегу та 18-річний самородок Олександр Тесленко заспівали хіт Londonbeat — I've Been Thinking About You. Хлопцю вдалося вразити тренерів, але Dan все ж обрав землячку. Олександр покинув проект.

Далі на музичний ринг Юрій Горбунов запросив найліричніший дует вечора — комп'ютерщика Сашка Мороза та дівчину зі складною долею Магдалену Паскар. Народні таланти зворушили і глядачів, і суддів ніжною піснею Tom Odell — Another Love. На думку MONATIKа, саме Магдалені ще є, що сказати, тому вона залишилася в його команді. Та під час вокальної крадіжки одразу два тренера вирішили «викрасти» Сашка — Dan Balan і Тіна Кароль. Учасник обрав команду Dan Balan.

Учасниці Тіни Кароль — дві «кішечки» Дар'я Храмова і Марія Нікуліна — запалили зал драйвовою піснею Lady Gaga & Beyonce — Telephone. Тренер залишила у своїй команді Дар'ю, а з проекту вибула Марія.

Наступний вокальний поєдинок відбувся знову між учасниками команди Потапа. Менеджер з агрофірми Роксолана Сирота і хлопець з родини фермерів Артем Банар виконали хіт одного з тренерів проекту — MONATIK & Надя Дорофєєва — Глубоко. Виступ Роксолани видався Потапу більш сильним, тому саме вона залишилася у його команді. Але під час вокальної крадіжки Тіна Кароль запропонувала Артему стати його тренером. 

Далі на музичний ринг Голосу країни вийшло тріо з команди Dan Balan — Гіоргі Дарахвелідзе, Самуеле Гріллі та Софія Шафір. Чуттєва композиція у виконанні Гіоргі вразила тренера найбільше. Самуеле та Софія, на жаль, залишили проект. 

Пісню Alina Pash — Бітанга виконали яскраві дівчата з команди MONATIKa — Вікторія Олійник і Вікторія Уварова. Суддя надав перевагу першій учасниці — Вікторії Олійник. Жоден з тренерів не скористався правом вокальної крадіжки, тому Вікторія Уварова вибула з Голосу країни-9. 

Черговий вокальний двобій відбувся між Данилом Однораленко та Дариною Ворончук. Самородки, які вийшли на сцену в складі команди Тіни Кароль, зачарували глядачів ліричним хітом Say Something. Тренерка запропонувала йти з нею далі хлопцю. 

Після романтичного виступу на сцену вийшли справжні чоловіки — В'ячеслав Кретов і Герман Романченко з команди Dan Balan. Для надважливого поєдинку учасники обрали рок-хіт гурту HIM — Join Me In Death. Тренер обрав В'ячеслава, а Герману довелося залишити шоу. 

Продовжили змагатися в останніх вокальних боях 9 сезону не менш мужні таланти з команди Потапа — Ярослав Кошельник та Микола Запорожан. Чоловіки виконали разом пісню італійською — Adriano Celentano — Confessa. Шоумен вирішив, що участь в проекті продовжить Ярослав. 

На черзі команда MONATIKa. Артист об'єднав для виступу дует братів Таранцових та бандуристку Марину Круть. Новоспечене тріо заспівало глибоку композицію гурту Друга ріка — Три хвилини. Виступ учасників вразив навіть автора пісні, Валерія Харчишина. Але MONATIK зробив вибір на користь Влада та Романа Таранцових. Марина також залишалася в Голосі країни — тепер в складі команди Потапа.

Далі глядачі побачили вокальний бій трьох харизматичних дівчат з команди Тіни Кароль. Анастасія Андрєєва, Вікторія Боцвіна та Ніка Тупилко виконали танцювальну пісню Symphony. Тренерка запросила йти з нею далі офіціантку з голосом Adele — Ніку. Анастасія та Вікторія більше не змагатимуться за звання Голосу країни. 

Настала черга ще одного ліричного дуету — Валентина Колаковського та Богдани Ренк. Останні учасники з команди Потапа розчулили композицією Limp Bizkit — Behind blue eyes. Суддю підкорив спів дівчини. 

Наступними виборювати право перейти на етап нокаутів вийшли учасники з команди Dan Balan — перекладач зі шлюбної агенції Артем Ліска та гость з Анголи Енрікеш Жоао Пресіндо. Тренер обрав Жоао. Та Артем також залишився в проекті — йому дала шанс Тіна Кароль.

В останньому вокальному поєдинку зійшлися й молоді дівчата з команди MONATIKa. Аліна Підлужна і Христина Сквірська виконали українську пісню Цвіте терен в незвичному аранжуванні King of sorrow. Тренер залишив Аліну. 

Завершували етап боїв учасники Тіни Кароль — перероджений артист Девід Аксельрод та співачка з Риги Яна Клявіня. Разом вокалісти заспівали хіт гурту Океан Ельзи — Така як ти. Вибір був складним, але Тіна все ж обрала Девіда. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ефірі Голосу країни розгорівся конфлікт між Потапом і Dan Balan

Новини по темі