Голос країни-9: Як створювали сукню-«птаху» для Осадчої та чим невдовзі вразить Потап

Голос країни
Голос країни-9: Як створювали особливу сукню для Каті Осадчої та чого чекати від Потапа у прямих ефірах

Дізнавайтеся більше про образи зірок вокального шоу.

Поділитися:

Частого обговорення викликають не лише вокальні здібності учасників Голосу країни, а й образи в яких вони виходять на сцену. Для кожного з них служба стилю 1+1 формує особливий look, який відповідає духу номера. Особливої уваги заслуговують і вбрання тренерів шоу. Про це Elle.ua розповіла стиліст Голосу країни Ольга Слонь.

З її слів, тренери обирають одяг тих брендів, які їм подобаються найбільше. Однак прислухаються до порад стилістів шоу та відштовхуються від своїх образів на проекті. Так, Тіна Кароль продовжує дивувати всіх ніжністю та кокетливістю. Для зйомок сліпих прослуховувань, боїв та нокатутів співачка обирала сукні від українського бренду The Coat by Katya Silchenko.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль захоплює чуттєвими вбраннями від українських дизайнерів

Потап підкреслює свій веселий, активний та доброзичливий характер яскравими спортивними костюмами. Однак на прямих ефірах тренер обіцяє вразити глядачів новим стилем.

Образи MONATIKa лаконічні, але при цьому включає цікаві акценти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK зачарував спільним фото з дружиною

Dan Balan підтримує свій образ загадкового і часом зухвалого чоловіка. Він давно співпрацює з брендом LUVI, що чітко відчуває його стиль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Dan Balan запросив Тіну Кароль на романтичний танець (відео)

«Ми досить часто беремо вже готові вбрання у дизайнерів, при цьому продовжуємо тісно співпрацювати з ательє і кравцями, з якими працюємо в інших проектах. Так, всі встигли побачити незвичну сукню Каті Осадчої. Її ми спеціально відшивали на фабриці, яка готувала нам костюми для Катерини Кухар на ефіри Танців з зірками. Перед початком вокальних батлів служба стилю каналу створила ескіз, продумуючи кожну деталь. Її образ — це уособлення птаха щастя, так як Катя у нас добрий герой, який дарує людям радість, підтримує учасників і налаштовує їх на правильний лад», — розповіла Ольга Слонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча викликала захват ніжною лавандовою сукнею (фото)

Новини по темі